Μαρίσσα Πάγκαλος: «Με το κεφάλι χαμηλά και σκληρή δουλειά, για την Ανόρθωση»

0

Μια από τις πιο σημαντικές προσθήκες με στόχο την όσο το δυνατόν, καλύτερη ενίσχυση, ήταν η Μαρίσσα Πάγκαλος, ενόψει της ιστορικής παρθενικής συμμετοχής της Ανόρθωσης στο Γυναικείο Πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας!

Η Μαρίσσα Πάγκαλος, δίνει συνέντευξη προς το τμήμα επικοινωνίας της Anorthosis Basketball και στην οποία, αναφέρεται στο περιβάλλον, καθώς  στους στόχους στη νέα της ομάδα, ενώ δίνει και τις δικές της εκτιμήσεις, για το πως βλέπει το ερχόμενο Πρωτάθλημα Γυναικών.

 

-Μαρίσσα, πως αισθάνεσαι στο περιβάλλον που έχεις συναντήσει στη μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης;

 

-«Χωρίς υπερβολή, θα μπορούσα να πω ότι ερχόμενη στην Ανόρθωση, έχω συναντήσει ένα απίστευτα όμορφο περιβάλλον! Αισθάνομαι ότι βρήκα μια μεγάλη οικογένεια που με έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή, κάτι που με βοήθησε στο να προσαρμοσθώ άμεσα».

 

-Τι έχεις να πεις για τους ανθρώπους της νέας σου ομάδας;

-«Στην Ανόρθωση, υπάρχουν σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά και επαγγελματίες, οι οποίοι σε ωθούν στο να θέλεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Δίνουν ώθηση σε όλη την ομάδα για να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, άρα πιστεύω ότι όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα νοιώθει έτσι.

Στην Ανόρθωση, ο ένας παίζει για τον άλλο και όλοι μαζί, για την ομάδα»!

 

-Ποιοι θα είναι οι στόχοι της Ανόρθωσης στο ερχόμενο Πρωτάθλημα Γυναικών;

 

-«Ο βασικός μας στόχος, είναι να παρουσιάσουμε μιαν ομάδα, όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική, αλλά και να κρατήσουμε τις ισορροπίες σαν ομάδα.

Εκτός αυτού, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευθούμε τις εμπειρίες που αποκτήσαμε μέσα από τα φιλικά, καθώς είμαστε μια νέα ομάδα και όσον αφορά τα αγωνιστικά, να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Φιλοσοφία μας σαν ομάδα, είναι το κεφάλι χαμηλά και σκληρή δουλειά, για την Ανόρθωση»!.

 

-Μαρίσσα, πως εκτιμάς ότι θα είναι το ερχόμενο Γυναικείο πρωτάθλημα;

 

-«Εκτιμώ ότι θα είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον πρωτάθλημα, επειδή άλλαξαν πολλά πράγματα σε αρκετές ομάδες, ενώ σε αυτό, θα μετάσχει για πρώτη φορά και η δική μας ομάδα.

Άρα πιστεύω ότι το ερχόμενο πρωτάθλημα, δεν θα έχει την ίδια εικόνα, σε σύγκριση με αυτό της περασμένης χρονιάς, άρα και σε κανένα παιχνίδι, δεν θα μπορεί μια ομάδα, να υποτιμήσει κάποιαν άλλην».

 

Μαρίσσα Πάγκαλος #8 – Ποια είναι

Η Μαρίσσα Πάγκαλος, γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου του 1995 και ξεκίνησε την καριέρα της, από την ηλικία των 9, όταν είχε εγγραφεί στις ακαδημίες του Μάικ Τζόουνς.

Μέχρι τα 14 της, έμεινε εκεί και στη συνέχεια, πήγε στον Απόλλωνα, όπου αγωνίστηκε στις ομάδες των παγκορασίδων, μέχρι και σε αυτήν του Γυναικείου.

Έπειτα, συνέχισε την καριέρα της στην Αναγέννηση Γερμασόγειας, όπου σημείωσε αρκετές σημαντικές επιδόσεις, γεγονός που… μαγνήτισε το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης, που της έδωσε μια θέση, στο ιστορικό, για το σωματείο μας, φετινό ξεκίνημα!

Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball

 

 

Image


Coffee House