Μαρκόπουλος: ”Για την υπέρβαση στο Champions League”

0

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για τον νέο ΠΑΟΚ, για τους παίκτες που αποκτήθηκαν, το στυλ μπάσκετ που θα προσπαθήσουν να παίξουν, ενώ τόνισε ότι μεγάλος στόχος είναι η υπέρβαση στο Champions League της FIBA.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου:

Για τα νέα αποκτήματα του «Δικεφάλου»: «Είναι νέα παιδιά χωρίς εμπειρίες από το ευρωπαϊκό και ελληνικό μπάσκετ. Θέλει δουλειά κι υπομονή, έχουν όρεξη κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε για να παίξουμε όσο πιο γρήγορα το μπάσκετ που θέλουμε.

Ανάλογα με τους παίκτες που έχεις κάνεις κάτι ανάλογο στο γήπεδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε περισσότερο και θα φανεί στην πράξη εάν καταφέρουμε αυτά που σκεφτόμαστε».

Για το γεγονός πως η προετοιμασία ξεκίνησε με όλους τους παίκτες παρόντες: «Είναι πολύ καλό να έχουμε τους παίκτες τόσο νωρίς και στη διάθεσή μας στην προετοιμασία. Θέλουμε τους παίκτες νωρίς αν και δεν είναι πάντα τόσο εύκολο».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος θέλουμε να πλαισιώσει φέτος την ομάδα κι εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ για να μας στηρίζουν και στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν».

Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχος μας είναι στο στυλ παιχνιδιού που θα ακολυθησουμε να ανταποκριθουν οι παίκτες μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα μέγιστα στο Champions League να πετύχει ο ΠΑΟΚ την υπέρβαση στο νέο θεσμό αυτό».

Coffee House