Μαρκόπουλος: «Μερικά λάθη ήταν παιδαριώδη»

0

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό έκανε ειδική αναφορά στα παιδαριώδη λάθη των παικτών του, ενώ απάντησε σε ερώτηση για τους τραυματισμούς ενόψει της πρεμιέρας με τη Δόξα Λευκάδας.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι είναι δύσκολο ματς με μια πληρέστατη ομάδα, με 2-3 παίκτες σε κάθε θέση, από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην ανοίξει το παιχνίδι. Κατά ένα πολύ μεγάλο διάστημα είχαμε αυτά τα στοιχεία. Από τα μέσα της τρίτης περιόδου κάναμε λάθη που στοίχισαν και ήταν δύσκολο μετά να καλύψουμε τη διαφορά. Όταν παίζεις με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να εκμηδενίζεις τα λάθη για να μείνεις στο παιχνίδι. Περίπου 30 πόντους δεχτήκαμε μετά από λάθη. Μερικά ήταν παιδαριώδη. Είναι πολύ νέα η ομάδα και χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Υπάρχει ταλέντο και πρέπει να έχει συγκέντρωση στα αμυντικά της καθήκοντα».

Για τα λάθη και πως διορθώνονται: «Να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας στην προπόνηση και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ίδιες καταστάσεις για να τα διορθώσουμε. Αυτό θα μας βοηθήσει».

Για τους τραυματισμούς ενόψει του αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας: «Οι τραυματισμοί πάντα προβληματίζουν. Δεν ξέρουμε τον αντίπαλο, αλλά μόνο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δούμε αύριο τι συμβαίνει με τους παίκτες που έχουν πρόβλημα».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Πέινερς λέγοντας: «Το τελικό σκορ δεν το αξίζαμε. Παίξαμε αρκετά καλά. Η άμυνα ήταν καλή, αλλά κάναμε πολλά λάθη. Στο τέλος της ημέρας είμαστε στο -19 και πρέπει να βελτιωθούμε. Είμαστε νέα ομάδα και δεν έχουμε παίξει πολύ μαζί. Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια. Δεν παίξαμε καλά στα τελευταία φιλικά. Ως τα μέσα της τελευταία περιόδου ήμασταν κοντά στο σκορ και το λαμβάνουμε ως θετικό στοιχείο».