Με απουσίες αναχώρησε για την Πορτογαλία η Εθνική Κύπρου

0

Η Εθνική Ανδρών αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (23/11) για την Αθήνα, όπου θα παραμείνει για την ημέρα – Σημαντικές απουσίες για τον Λίνο Γαβριήλ.

Οι Ιωάννης Πασιαλής, Ιάκωβος Παντελή, Σωτήρης Μανολόπουλος και Ραφαήλ Ελευθέριου ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και δεν θα συμμετάσχουν στα παιχνίδια στη φούσκα της Πορτογαλίας.

Ο Λίνος Γαβριήλ αποφάσισε την τελευταία στιγμή να καλέσει τον Γιώργο Θεοχαρίδη του Κεραυνού, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από την απουσία του Πασιαλή.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει απογευματινή προπόνηση στην Ελληνική πρωτεύουσα, ενώ ακολούθως θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης (24/11) η Εθνική Ανδρών θα αναχωρήσει από την Αθήνα για την Πορτογαλία, όπου το απόγευμα της ημέρας θα ακολουθήσει νέα προπόνηση, ενόψει των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη (26/11) και Σάββατο (28/11) απέναντι σε Πορτογαλία και Λευκορωσία αντίστοιχα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών έχει ως εξής:

Πορτογαλία – Κύπρος / Πέμπτη 25/11/2020 – 21:30 (ώρα Κύπρου)

Λευκορωσία – Κύπρος / Σάββατο 28/11/2020 – 17:00 (ώρα Κύπρου)

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών αποτελείται από τους:

Καλαθοσφαιριστές:

Γιανναράς Ιωάννης (ΑΕΚ Λάρνακας), Ηλιάδης Στέφανος (ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας), Θεοχαρίδης Γιώργος (Κεραυνός Στροβόλου), Κουμής Μιχάλης (Ε.Ν. Παραλιμνίου), Λοϊζίδης Χρίστος (ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας), Μαντοβάνη Ρομπέρτο (ΑΕΚ Λάρνακας), Μάρκου Παναγιώτης (Απόλλων Λεμεσού), Μιχαήλ Σάιμον (Κεραυνός Στροβόλου), Ραζής Χριστόφορος (Κεραυνός Στροβόλου), Στυλιανού Νίκος (Κεραυνός Στροβόλου), Τίγκας Φίλιππος (Απόλλων Λεμεσού), Τρετιακόβ Γιώργος (Ομόνοια Λευκωσίας).

Προπονητής: Γαβριήλ Λίνος

Βοηθοί Προπονητές: Ματσεντίδης Μιχάλης, Γρηγορίου Στέλιος

Φυσιοθεραπευτής: Κυριακίδης Σεραφείμ

Φροντιστής: Γιαννακού Λεωνίδας

Αρχηγός Αποστολής: Καπιτανής Γιαννάκης

Star Balm