Με κόσμο το τουρνουά που θα παίξει ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας!

0

Στη διάθεση των φιλάθλων θα τεθούν από την Παρασκευή (4/9) τα εισιτήρια για το τουρνουά του Κάουνας, που θα συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός και θα διεξαχθεί 12-13/9!

Image

Κανονικά με την παρουσία κόσμου θα διεξαχθεί το τουρνουά του Κάουνας, το οποίο είναι προγραμματισμένο για 12-13/9 και μεταξύ άλλων συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα, η οικοδέσποινα Ζαλγκίρις ανακοίνωσε πως την Παρασκευή (4/9) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων, ωστόσο με κάποιες προϋποθέσεις. Ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να αγοράσει μέχρι δύο «μαγικά χαρτάκια», κατά τη διάρκεια των αγώνων θα πρέπει να φοράει υποχρεωτικά τη μάσκα σου και φυσικά θα πρέπει να διατηρεί απόσταση ανάμεσα στις θέσεις.

Από ‘κει και πέρα, η «Ζαλγκίριο Αρίνα», που θα φιλοξενήσει το τουρνουά είναι χωρητικότητας 17.000 θέσεων, αλλά τα εισιτήρια που θα διατεθούν θα είναι λίγο πάνω από τα 7.500.

Υπενθυμίζεται ότι η πρεμιέρα του τουρνουά είναι στις 12 Σεπτεμβρίου, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Ζαλγκίρις, ενώ το άλλο ματς είναι αυτό ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και την Άλμπα Βερολίνου.

sport-fm.gr

Image
Coffee House