Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ

0

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ τον θεσμό του Κυπέλλου Β΄ κατηγορίας ανδρών, αφού ηττήθηκε από τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΪΜΑΚΛΙΟΥ με 66 – 53.

Ο Αχιλλέας από την αρχή του παιχνιδιού δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους ΄΄ΜΙΚΡΟΥΣ΄΄ του ΑΤΛΑΝΤΑ και έτσι μετά από έναν επιβλητικό αγώνα πέρασε άνετα και δίκαια στον τελικό γνωρίζοντας έτσι τον αντίπαλο του από νωρίς που δεν είναι άλλος από την ομάδα της Ανόρθωσης.

Οι ΄΄ΜΙΚΡΟΙ΄΄ του ΑΤΛΑΝΤΑ εντυπωσίασαν για άλλη μία φορά και παρουσίασαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό χαρακτήρα που άφησε ικανοποιημένους και περήφανους το προπονητικό TEAM της ομάδας.

Έχουμε πει πολλές φορές και ίσως γινόμαστε ακόμα και κουραστικοί αλλά τονίζουμε ότι σε αυτά τα παιδιά δεν γυρνάς την πλάτη, μένεις εκεί και χειροκροτείς θαυμάζοντας την προσπάθειά τους, που μόνο και μόνο σε τόση μικρή ηλικία μας κάνουν να αισιοδοξούμε, με το πάθος τους και τον ΄΄επαγγελματισμό΄΄ τους, για το μέλλον της Κυπριακής Καλαθόσφαιρας.

Ευχόμαστε μόνο τα παραδείγματα που παίρνουν από ψηλά να είναι πολλά έτσι ώστε αύριο, όταν θα παίζουν στα μεγάλα σαλόνια να προσφέρουν θέαμα και καλό μπάσκετ, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα μένοντας είτε νικητές είτε χαμένοι.

Τα κυπελλάκια μένουν στις βιτρίνες και σκονίζονται με τον καιρό αλλά το αγωνιστικό κομμάτι του σεβασμού απέναντι στο άθλημα μένει βαθιά ριζωμένο στη ψυχή του καλού αθλητή.

Διδάξτε στις ακαδημίες τα παιδιά να χάνουν και να κερδίζουν, παραδειγματίστε ακραίες συμπεριφορές και εγωισμούς σε όλους αρέσουν τα ΄΄ΣΑΛΟΝΙΑ΄΄ αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε.

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες στο Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Δείτε τώρα μαζί μας στιγμές από τον αγώνα που εξασφάλισε σε πρώτη προβολή το CYPRUSBASKET, μην ξεχνάτε ότι με την εγγραφή σας στο κανάλι, μας βοηθάτε στη διατήρηση της συνεργασίας και συνέχιση της όλης προσπάθειας έτσι ώστε να μπαίνει μέσα στο σπίτι σας ένα μικρό κομμάτι από τα μπασκετικά μας δρώμενα.

 

 

(66) ΑΧΙΛΛΕΑΣ VS ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ 18/04/2021 HIGHLIGHTS – YouTube