Με το δεξί ο Κωνσταντινίδης στον πάγκο της Κόρμεντ

0

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Κόρμεντ στο Ουγγρικό πρωτάθλημα, με τον Αντώνη Κωνσταντινίδη να κάθεται για πρώτη φορά στο τιμόνι της ομάδας.

Ο Αντώνης Κωνσταντινίδης ανέλαβε τα ηνία της Κόρμεντ, ομάδας που συνάντησε ο Κεραυνός στην πορεία του στο FIBA Europe Cup. Η Ουγγρική ομάδα, μετά από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων στον όμιλο των πρωτοπόρων, αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία του με τον Γκάσπερ Ποτότσνικ και να προχωρήσει σε συμφωνία με τον Κύπριο τεχνικό.

Η εμπειρία του κυρίου Κωνσταντινίδη σε Κύπρο, Ρουμανία, Κόσοβο, Αλβανία και κυρίως Ελλάδα, έπεισαν τη διοίκηση της Κόρμεντ ότι θα προχωρήσει σε μια σημαντική λύση και τελικά αυτό φάνηκε από το πρώτο κι όλας παιχνίδι! Η Κόρμεντ έφτασε στη νίκη επί της Άλμπα Φεχερβάρ με 92-87, μετά από μια σειρά έξι συνεχόμενων ηττών. Μάλιστα η Άλμπα θεωρείται φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου, έτσι η νίκη είναι αρκετά σημαντική και για το ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας. Μπορεί να χρειάστηκε η παράταση (78-78 ο κανονικός αγώνας), όμως οι οδηγίες του Κύπριου προπονητή έφεραν τη πρώτη νίκη της ομάδας στον όμιλο των πρωτοπόρων.

Βαθμολογικά η Κόρμεντ είναι δύσκολο να προλάβει να “ξεκολλήσει” από την τέταρτη θέση στις (αν και μαθηματικά φαίνεται πως υπάρχουν ελπίδες), όμως το σίγουρο είναι πως στα πλέι οφ η ομάδα του κυρίου Κωνσταντινίδη θα είναι “σκληρό καρύδι”!