Με τον φανταστικό της κόσμο στο πλευρό της φαβορί για τον τίτλο η Ανόρθωση!(pics&vid)

0

Είχαμε αναφέρει από το ξεκίνημα της σεζόν πως Ανόρθωση Αμμοχώστου και Διγενής Ακρίτας/NBA φαντάζουν ως τα μεγάλα φαβορί, τόσο για την άνοδο όσο και για τον τίτλο.

Blue Island
 

Οι κυανόλευκοι στην πρώτη χρονιά επαναλειτουργίας τους δείχνουν πανέτοιμοι για την άνοδο αλλά και τον τίτλο του πρωταθλητή στη Β2 αφού μοιάζουν να έχουν όλα τα απαιτούμενα κομμάτια του παζλ.

Κόσμος-διοίκηση-τεχνική ηγεσία και καλαθοσφαιριστές. Ένα… τετράπτυχο φωτιά αφού η διοίκηση έδειξε από την πρώτη μέρα τις προθέσεις της, κινείται και δουλεύει σε άκρως επαγγελματικά πλαίσια, με γήπεδο στολίδι, φροντίζοντας ότι αφορά το καλαθοσφαιρικό τμήμα. Ποιοτικότατοι καλαθοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας μαζί με νεαρότερους παθιασμένους συνθέτουν ένα εκρηκτικό κράμα πάντοτε υπό τις οδηγίες του Βασίλη Χρυσάλα.

Για το τέλος άφησα το καλύτερο, αυτό που διαχωρίζει τις μεγάλες ομάδες, αυτό που μπορεί να κρίνει αποτελέσματα, να γιγαντώσει το καταρρακωμένο εγώ, να σπρώξει σε μια ανατροπή, να δώσει φτερά. Ο πύρινος κυανόλευκος κόσμος της “Μεγάλης Κυρίας” δίνει φέτος ρεσιτάλ ΚΑΙ στα γήπεδα καλαθόσφαιρας δίνοντας μια γλυκιά νότα στη μουντή Κυπριακή καλαθόσφαιρα. Οργανωμένοι και μη, βάζουν το δικό τους λιθαράκι σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται σπρώχνοντας την ομάδα για να φτάσει εκεί που δικαιωματικά ανήκει…

1B06AA60-4F25-4D85-85C5-3A33A822EAC4

Star Balm