ΜΕΛΑΓΙΕΣ: Αυτό που ζούμε είναι αλήθεια ή παραίσθηση;

0

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες σχολιάζει μία ακόμη νίκη του Ολυμπιακού κι εξηγεί τι άλλαξαν οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Βαλένθια.

Το κατά τα άλλα πλούσιο ελληνικό λεξιλόγιο αρχίζει και χάνει τη δυναμική του σε όσα αφορούν τον Ολυμπιακό. Τα επίθετα και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούνται για να εκφράσουν την άποψή τους για τους Πειραιώτες είτε λιγοστεύουν δραματικά είτε επαναλαμβάνονται. Όπως επαναλαμβάνονται οι μπασκετικές παραστάσεις της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αυτή τη φορά το «θύμα» ήταν η Βαλένθια και μάλιστα με τρόπο σαδιστικό αφού βρέθηκε και στο +15. Και; Κανέναν πρόβλημα. Μία ολιγόλεπτη ομιλία του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια στάθηκε ικανή να αλλάξει τον τρόπο σκέψης των παικτών του και από τη χαλαρότητα του πρώτου ημιχρόνου πέρασαν σε συνθήκη «πολεμικής μηχανής».Unmute

Remaining Time -0:00Fullscreen

Μερικές φορές πραγματικά όταν παρακολουθώ φετινά παιχνίδια αναρωτιέμαι αν είναι η αλήθεια ή παραίσθηση ενθυμούμενος την τραγουδάρα της Ελένης Δήμου. Απολαμβάνω χαμογελαστός σε φάση πως είναι όταν κάποιος δεν ξέρει τι γίνεται και περάσει από δίπλα και πει, «πάει χάζεψε αυτός και γελάει μόνος του». Αυτό είναι! Τον Ολυμπιακό τον χαζεύεις.

Για την προσμονή της επόμενης αναμέτρησης τα έχουμε συζητήσει, αλλά ακόμη κι αυτό πλέον έχει αποκτήσει άλλη διάσταση. Μέχρι τώρα ο κόσμος έφτιαχνε το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας με βάση το που παίζει ο Ολυμπιακός, ποια μέρα και τι ώρα. Τώρα έχουμε πάει τρεις εβδομάδες παρακάτω και ο οπαδός έχει ήδη φτιάξει το πρόγραμμα της εβδομάδας 6-10 Μαρτίου γιατί στις 7 έχει Μπαρτσελόνα και στις 9 Μπάγερν. Κάποτε αποθεώναμε την Ζαλγκίρις που ανακοίνωνε sold out εβδομάδες πριν και τώρα μία ελληνική ομάδα μας υποχρεώνει να το βιώνουμε κι εμείς.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ