Μελάγιες για Έισι: Η πιο ταιριαστή προσθήκη για τον Ολυμπιακό

0

Το timing είναι πολύ σημαντικό στη ζωή και το μπάσκετ αποτελεί μία από τις εκατομμύρια εκφάνσεις της.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κούινσι Έισι ύστερα από διαπραγματεύσεις τις τελευταίες 48 ώρες. Η αλήθεια είναι πως ναι μεν ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε παραδεχτεί πως έριχνε ματιές στην αγορά, από την άλλη όμως έβγαινε προς τα έξω πως δεν υπήρχε λόγος βιασύνης.

Το timing όμως που αναφέραμε και νωρίτερα άλλαξε τα δεδομένα. Η λύση του Αμερικανού ψηλού προέκυψε ξαφνικά και αμέσως λειτούργησε κάπως σαν συναγερμός. Ο Μπαρτζώκας μετέφερε στην διοίκηση την επιθυμία του και αυτή σήκωσε «μανίκια».

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον Γιώργο Σκινδήλια κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα διότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες στην Euroleague που χρειάζονται ψηλό. Για να γίνει πιο κατανοητό να αναφέρουμε απλά πως οι συζητήσεις έγιναν αποκλειστικά με τον Αμερικανό ατζέντη του παίκτη ενώ ο εκπρόσωπός του στην Ελλάδα δεν γνώριζε το παραμικρό. Επίσης πέραν του coach δεν είχε υπάρξει ίχνος ενημέρωσης πως η ομάδα κινείται για την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη σε άλλο μέλος του αγωνιστικού τμήματος.

Η εγγυημένη συνεργασία είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο υπάρχει option ανανέωσης και τη σεζόν 2022-23. Φυσικά ο ερχομός του Έισι δεν επηρεάζει την παρουσία του Χασάν Μάρτιν. Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ, ωστόσο πάει πιο πίσω στο rotation αφού μέχρι τώρα και προβλήματα με το γόνατο του αντιμετωπίζει και αγωνιστικά δεν έχει προσφέρει κάτι.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο του