ΜΕΛΑΓΙΕΣ: Ολυμπιακός: Μπάσκετ με προοπτική για σπουδαία πράγματα

0
Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες σχολιάζει όσα καινούρια παρατήρησε στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Προμηθέα. Επίσης υπενθυμίζει πως τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι ανεξαρτήτως κατάστασης.

Ο Ολυμπιακός μοιάζει να παίζει με κεκτημένη ταχύτητα. Αν και πολύ νωρίς στη σεζόν εκτός από το να σκορπά δικαιολογημένο ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του, δείχνει να έχει και προοπτική για να παίξει ακόμη καλύτερο μπάσκετ. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να εκμεταλλεύονται το πλεονέκτημα του βασικού κορμού, αλλά κακά τα ψέματα δεν αρκεί μόνο αυτό.

Στον Ολυμπιακό από την ημέρα που οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισαν την επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της ομάδας τους, κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Ο περιβόητος «βασικός κορμός» ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να δημιουργηθεί; Αν νομίζετε πως απλά κρατάω οκτώ ίδιους παίκτες και… καθάρισα, κάνετε λάθος. Χρειάζεται διαχείριση, χρειάζεται να βρίσκεις κίνητρα και φυσικά οι προσθαφαιρέσεις να είναι εύστοχες.

Πάμε όμως στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Προμηθέα γιατί δεν χρειάζεται να σας κουράζω.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν βάλει βαθιά στο μυαλό τους και πλέον συμβαίνει ως φυσικό επακόλουθο, πως πρέπει να είναι σοβαροί. Με αυτό το σκεπτικό αντιμετώπισαν τους Πατρινούς οι οποίοι παρεμπιπτόντως διαθέτουν ένα αρκετά καλό ρόστερ με μπόλικο ένστικτο και θα κάνουν ζημιές.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο