Μένει στον Απόλλωνα ο Κουζέλογλου

0

Μετά τον Δημήτρη Βεργίνη ήρθε η σειρά του Γιάννη Κουζέλογλου να ανανεώσει τη συνεργασία του για την προσεχή αγωνιστική περίοδο με τον Απόλλων Πάτρας. Η ανακοίνωση των «μελανολεύκων» αναφέρει:

Ο Απόλλων CARNA ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Κουζέλογλου.
Ο αθλητής κατά την περσινή του θητεία στην ομάδας μας ολοκλήρωσε τη χρονιά με 3,1πόντους, (26,8%τρίπ, 41,3%διπ, 72,7%βολ.) και 2.33 ριμπαουντ.
Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 2 χρόνια. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται νέες νίκες και επιτυχίες στον Γιάννη Κουζέλογλου.
ΤΟ WHO IS WHO TOY ΚΟΥΖΕΛΟΓΛΟΥ
Ο Γιάννης Κουζέλογλου έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Μακεδονικό και συνέχισε στον Μαντουλίδη όπου και αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα του σωματείου, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.
Αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με τη Σχολική Ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη το 2013 και κατέκτησε την τρίτη θέση πανελλήνια με την Εφηβική Ομάδα του ΜΑΣ Μαντουλίδης το 2012.
Το καλοκαίρι του 2014, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αφού έγινε ο πρώτος Έλληνας που φόρεσε τη φανέλα της Παρτιζάν Βελιγραδίου. Ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας Νέων που κατέκτησε την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης. Από τον Οκτώβρη του 2015 αγωνίζεται στον Απόλλωνα CARNA.