Μεσίνα: “Καθοριστική η συμβολή του Σταυρόπουλου”

0

Ο Ετόρε Μεσίνα σχολίασε το σχεδιασμό της νέας Αρμάνι Μιλάνο και στάθηκε στη σημασία της παρουσίας σε αυτήν του πρώην γενικού διευθυντή του Ολυμπιακού, Χρήστου Σταυρόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που “χτίστηκε” η ομάδα ενώ είμαι υπεύθυνος με διπλό ρόλο. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, η συνεισφορά του Χρήστου Σταυρόπουλου ως GM ήταν καθοριστική! Είμαι χαρούμενος που βρίσκεται μαζί μας στην Αρμάνι, το βάρος των διαπραγματεύσεων έχει πέσει πάνω του.

Από την πρώτη στιγμή που ήλθα στο Μιλάνο, με είχε ιντριγκάρει η ιδέα να έχω έναν παίκτη σαν τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Σε ό,τι αφορά τον Σέλβιν Μακ, προσπάθησα να τον πάρω από την περίοδο που ήμουν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Για την ομάδα που θέλουμε να παρουσιάσουμε, οι δυο τους είναι οι παίκτες που ήθελα. Για την ακρίβεια, είναι ιδανικοί στην εικόνα που θέλουμε να παρουσιάσουμε. Επίσης, είμαι χαρούμενος που αποκτήσαμε τον Ρικάρντο Μορατσίνι, ο οποίος ήταν ο καλύτερος Ιταλός στο περσινό πρωτάθλημα. Ο Σταυρόπουλος επέμενε στην απόκτηση του. Μου υπενθύμισε πως ο Ολυμπιακός πανηγύρισε επιτυχίες έχοντας ελληνικό κορμό. Φέτος λοιπόν προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε γηγενείς παίκτες”.

Coffee House