Μεταγραφικός… “οργασμός” στην ΕΘΑ, ανακοίνωσε και Χάρις!

0

Η ομάδα της ΕΘΑ Έγκωμης συνεχίζει ακάθεκτη τον μεταγραφικό της σχεδιασμό αφού μετά το τριπλό χτύπημα της περασμένης εβδομάδας συνέχισε τις προσθήκες των ξένων με τον Νταμόντρε Χάρις (γνωστός και από το σύντομο πέρασμα του από τον ΑΠΟΕΛ).

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση :

Το Σωματείο Ε.Θ.Α. Έγκωμης ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Αμερικάνο καλαθοσφαιριστή Damontre Harris.

To νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι ηλικίας 28 ετών και γεννήθηκε στο Φαίυτεβιλ της Νορθ Καρολάινα. Έχει ύψος 2.08, βάρος 100kg και αγωνίζεται στην θέση 5 (σέντερ).

Ο Damontre, ο οποίος είναι απόφοιτος του Florida University, είναι ένας καλαθοσφαιριστής με αρκετές παραστάσεις καθώς αγωνίστηκε με επιτυχία σε προηγμένα πρωταθλήματα όπως είναι το τουρκικό, το Πολωνικό και το Ισραηλινό. Την περίοδο 2017-2018 είχε σύντομο πέρασμα από την Κύπρο αγωνιζόμενος με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ προτού αποχωρήσει για λογαριασμό της Windsor Express,ομάδα που αγωνίζεται στην 1η Κατηγορία Καναδά.

Πρόκειται για ένα καλαθοσφαιριστή ιδιαίτερα δυναμικό, με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα ο οποίος με την παρουσία του αναμένεται να προσφέρει ασφάλεια και ποιότητα στην front line της ομάδας μας.

Η Ε.Θ.Α. Έγκωμης καλωσορίζει τον Damontre Harris στην μεγάλη της οικογένεια και του εύχεται μόνο επιτυχίες και τίτλους με την κιτρινόμαυρη φανέλα στο στήθος.