Μέτρα και κανόνες/Επαναλειτουργεί το gym του ΤΕΠΑΚ

0

To Γραφείο Αθλητισμού του ΤΕΠΑΚ ανακοίνωσε όσα θα ισχύουν με την επανέναρξη της λειτουργίας του γυμναστηρίου του Πανεπιστημίου.

Blue Island
 

Αναλυτικά

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επαναλειτουργία του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου και μερικώς την επαναχρησιμοποίηση της αίθουσας αεροβικών προγραμμάτων.

Με βάση το Διάταγμα της Κυβέρνησης τόσο τα Ιδιωτικά όσο και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο θα επαναλειτουργήσουν με ειδικά μέτρα και κανόνες. Οφείλουμε όλοι μας να τηρήσουμε τα μέτρα αυτά έτσι για όλους μας να είναι τα πράγματα πιο ασφαλή. Πατήστε εδώ για να δείτε τα μέτρα προφύλαξης που έχουν καθοριστεί από την πολιτεία.

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο ανοίγει τις πόρτες του την Δευτέρα 15/6/2020
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 08:00-21:00

Η είσοδος στο Γυμναστήριο γίνεται μόνο με κράτηση θέσης, στο τηλ. 25 002221. Οι κρατήσεις πρέπει να είναι για την τρέχουσα μέρα ή το πολύ για την επόμενη. Τα αεροβικά προγράμματα θα συνεχίσουν εξ αποστάσεως, ωστόσο περιορισμένος αριθμός ατόμων (μέχρι 6) μπορεί να παρευρίσκεται στην αίθουσα αεροβικής μαζί με τον/την εκπαιδευτή/τρια.  Για κρατήσεις επικοινωνείτε με τους/τις εκπαιδευτές/τριες ως εξής:

– Χαράλαμπος (99121274) / Core + Yoga
– Χριστίνα (99537455) / Circuit Training + Pilates
– Το Zumba θα προσφέρεται μόνο διαδικτυακά

Για κρατήσεις επικοινωνείτε μεταξύ των ωρών 8:00-17:00
Οι ζώνες άθλησης στο Γυμναστήριο διαρκούν 90 λεπτά ως εξής:
08:30-10:00 / 10:30-12:00 / 12:30-14:00 / 15:00-16:30 / 17:00-18:30 / 19:00-20:30

Αθλούμενος/η που κάνει κράτηση και δεν παρουσιάζεται (χωρίς να ενημερώσει έγκαιρα) δεν θα μπορεί ξανακάνει κράτηση για μια βδομάδα.
Η χρήση της ατομικής πετσέτας είναι όσο ποτέ προηγουμένως παραίτητη.

Μεταξύ των ζωνών υπάρχει κενό χρονικό διάστημα 30΄ για καθαριότητα, απολύμανση, και αερισμό του χώρου.

Για κάθε ζώνη 90 λεπτών υπάρχει μέγιστο όριο 8 αθλουμένων (1 άτομο ανά 10τμ βάσει διατάγματος)

Μέσα στον χώρο θα πρέπει να τηρούνται τα καθορισμένα μέτρα απόστασης. Απαγορεύεται η συνάθληση.

Πριν από κάθε χρήση οργάνου/μηχανήματος θα γίνεται απολύμανση με ειδικά σπρέι τα οποία θα βρίσκονται στον χώρο (με αρωγή των αθλουμένων).

Το προσωπικό του Γυμναστηρίου θα χρησιμοποιεί γάντια και μάσκα. Η χρήση γαντιών και μάσκας από τους αθλούμενους είναι προαιρετική.
Κατά την είσοδο των αθλουμένων στο Γυμναστήριο θα γίνεται έλεγχος θερμοκρασίας και οι αθλούμενοι θα πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με ειδικό αντισηπτικό που θα βρίσκεται στην είσοδο.

Είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική καταγραφή της παρουσίας κάθε αθλούμενου ατόμου με την κάρτα.

Άτομο με οποιοδήποτε σύμπτωμα, βήχα, φτερνίσματος ή υψηλής θερμοκρασίας σώματος, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Γυμναστήριο.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Star Balm