Μια ωδή στον Chris Bosh! – Επ’ ευκαιρίας της εισόδου του στο πάνθεον του Hall Of Fame (vids)

0

Το όνομα του θρύλου Κρις Μπος, των Τορόντο Ράπτορς και Μαϊάμι Χιτ, ακούγεται πολύ για πιθανή είσοδο στο πάνθεον NBA Hall Of Fame. Συγκεκριμένα, το CBS Miami δημοσίευσε ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα γίνει επίσημη ανακοίνωση της εισόδου του στον τιμηρτικό αυτό θεσμό, στο NBA HOF Class of 2021, ρωτώντας μάλιστα τον σταρ για τα συναισθήματα του στο άκουσμα αυτής της είδησης.

Ο Κρις Μπός είπε χαρακτηριστικά: “Είναι φοβερό! Πάντα ήξερα πόσο πολύ αγαπώ το μπάσκετ και πόσο ήθελα να επηρεάσω αυτό το παιχνίδι, αλλά το ότι θα έμπαινα στο Hall Of Fame μαζί με όλους τους ήρωες μου (που έβλεπε όταν ήταν μικρός) και τους υπόλοιπους αστέρες που έδειξαν το δρόμο του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι απίστευτο!.” Ο Κρις Μπος αναγνώρισε και εκτίμησε όλους του υπόλοιπους μεγάλους παιχταράδες που είναι ήδη μέλη του NBA HOF εκφράζοντας ότι έβαλε και αυτός το λιθαράκι του στο άθλημα αυτό με την επιρροή του.

Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε λόγο για την αξία του Κρις Μπος χωρίς να αναφερθούμε στο πιο σημαντικό ριμάουντ για τους πρωταθλητές Μαϊάμι Χίτ τη σεζόν 2012-13 το οποίο άρπαξε ο Μπος που αμέσως έδωσε ασσίστ σε ένα από τα πιο διάσημα τρίποντα στην ιστορία του ΝΒΑ. Το τρίποντο του Ρέυ Άλεν. Να τονίσουμε όμως ότι χωρίς αυτό το ριμπάουν δεν θα γινόταν ποτέ το τρίποντο του Άλεν:

Τώρα πάμε να δούμε τις Τοπ-10 στιγμές του Μπος:

https://www.youtube.com/watch?v=IXl0nb7Owts