Μιχάλογλου: «Πρέπει να κυνηγήσουμε την παραμονή»

0

Αύριο (25/03, 17:00) τα Τρίκαλα θα φιλοξενήσουν τον Κόροιβο και ο Αντώνης Μιχάλογλου μίλησε για το παιχνίδι εκτός έδρας, την σκληρή δουλειά της ομάδας του και την επιθυμία τους να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να κυνηγήσουμε την ευκαιρία έως το τέλος

Γεια σας και πάλι!

Φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος και στη προσπάθεια που κάνουμε για παραμονή στη κατηγορία όλα μετράνε. Όπως η εβδομάδα που πέρασε, γιατί κάναμε πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις με μεγάλη ένταση και με έμφαση στην τακτική μας.

Τα Τρίκαλα στην έδρα τους είναι πολύ δυνατός αντίπαλος κι έχουν πανηγυρίσει μεγάλες νίκες εκεί γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι άλλη μια ευκαιρία για μας που θα πρέπει να κυνηγήσουμε ως το τέλος. Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και θα πάμε ενωμένοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο παιχνίδι που πέρασε με την ΑΕΚ εμφανίσαμε δυο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο, αν και κάναμε αρκετά λάθη ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και πιέσαμε την ΑΕΚ μένοντας μόνο δυο πόντους πίσω. Στην επανάληψη όμως, όλα πήγαν λάθος συν το μεγάλο βάθος και τις λύσεις του ρόστερ της ΑΕΚ που βρήκε σχήματα να ανεβάσει το ρυθμό να πιέσει πολύ παραπάνω στην άμυνα και να πάρει μια εύκολη νίκη.

Τα λέμε το επόμενο Σάββατο»!