Μίχαλος: «Έδωσαν λεφτά σε Οικονόμου για να μη μιλάει»

0

Στα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν τον Πανιώνιο αναφέρθηκε ο Νίκος Μίχαλος τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η διοίκηση έδωσε λεφτά στον Νίκο Οικονόμου ώστε ο προπονητής των «κυανέρυθρων» να μην κάνει λόγο στα προβλήματα αυτά, λεφτά τα οποία δε δέχθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίχαλος στα panionianea.gr: «Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι απίστευτα άδικη για όλους μας. Έχουμε να πληρωθούμε δύο μήνες. Μας έχει παρακρατηθεί μισός μισθός επειδή κερδίσαμε τον Ηρακλή και στα αποδυτήρια τραγουδάγαμε ότι θέλουμε πριμ. Πληρώσαμε μόνοι μας την φιέστα από την τσέπη μας, την έξοδο της ομάδας σε νυχτερινό κέντρο για την άνοδο (δύο Πανιώνιοι μας έβαλαν λίγα χρήματα προς τιμήν τους).

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής στη Λάρισα μόνοι μας πληρώσαμε τα φαγητά μας. Ο Σάκης Καρύδας πλήρωσε μόνος του την εγχείρηση του… και άλλα πολλά. Επίσης, πριν μία εβδομάδα πήγε στο σπίτι του προπονητή μας δικαστικός επιμελητής και τον ανάγκασε να πάρει λεφτά που του χρώσταγε η διοίκηση με αντάλλαγμα να μην ξαναμιλήσει δημοσίως. Ο coach, όμως, δεν πήρε τα χρήματα, δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο. Απλά ήθελα να πω σε όποιους νομίζουν ότι θα μας κοροϊδέψουν, αυτά που έχουμε γι’ αυτούς νομίζω δεν θα θέλανε να τα δουν στα media στο άμεσο μέλλον.

Από εκεί και πέρα ο Πανιώνιος μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα θα μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης και νομίζω θα είμαστε του χρόνου στην Α1».

Για τις σχέσεις παικτών και τεχνικό τιμ, αλλά και το μέλλον της ομάδας: «Πραγματικά παίκτες, προπονητές και όλο το επιτελείο είμαστε μαζί και μέρα παρά μέρα τρώμε όλοι μαζί, βγαίνουμε και μιλάμε στο τηλέφωνο συνέχεια. Κάτι μάλλον που δεν αρέσει, γιατί ο όρος για να πληρωθούμε μισό μισθό, ήταν να πάμε χωρίς τους προπονητές μας, κάτι που δεν κάναμε βέβαια… Ο Πανιώνιος είναι σε μία δύσκολη κατάσταση λόγω των χρεών Λιανού. Αν καταφέρει και ρυθμίσει τα χρέη νομίζω ότι θα φτιαχτεί μία πολύ σοβαρή ομάδα. Δεν φοβάμαι και δεν έχω κάποιο άγχος για το αν τα καταφέρουμε. Έχουμε κόσμο, αγάπη για την ομάδα και το βασικό είναι ότι θέλουμε να δούμε τον Πανιώνιο να πρωταγωνιστεί με όποιο προσωπικό κόστος και πολύ δουλειά. Έτσι και αλλιώς αυτή η ομάδα πάντα σε έκανε να ξεπερνάς τα όρια σου».

Coffee House