Μιλουτίνοφ: «Αρχίζουμε να δείχνουμε ομάδα!»

0

O Ολυμπιακός δείχνει να έχει βρει τον καλό του εαυτό και παιχνίδι με το παιχνίδι φαίνεται και καλύτερος μέσα στο παρκέ. Η εμφατική νίκη των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο με 91-70 έδειξε ότι η δυναμική του Ολυμπιακού αρχίζει και αλλάζει επίπεδο, με τους παίκτες του Κεστούτις Κεμζούρα να στέκονται στην δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που ήταν και ο MVP στο ΣΕΦ, μίλησε στην Euroleague Greece για όλα έγιναν από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα που δείχνει ο Ολυμπιακός σε καλύτερη κατάσταση, για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του μετά από νίκες, αλλά και ήττες, τόνισε οι «ερυθρόλευκοι» αρχίζουν να μοιάζουν με ομάδα, ενώ δεν ξέχασε να μιλήσει και για την υποστήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος στην Euroleague Greece:

Για όσα άλλαξαν και έφτασε ο Ολυμπιακός να έχει αυτή την αλλαγή μέσα στο παρκέ:

«Αλλάξαμε πολλούς παίκτες το καλοκαίρι, αλλάξαμε πολύ. Ήταν δύσκολα για εμάς, παίζαμε πολύ άσχημα στην αρχή, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείψαμε. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, δεν εγκαταλείψαμε και αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα. Πρέπει όμως να μείνουμε προσγειωμένοι, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι, με το παιχνίδι».

Για την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο:

«Νομίζω ότι αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα αμυντικά. Ήταν κλειδί για εμάς. Πάντα όταν παίζουμε καλά στην άμυνα, κάτι καλό γίνεται στην επίθεση. Αν δεν παίξουμε καλή άμυνα, η επίθεση μας καταρρέει και χάνουμε παιχνίδια. Εκτός από την άμυνα και επιθετικά γυρίσαμε καλά την μπάλα, παίξαμε ομαδικά, στηρίζαμε ο ένας τον άλλον σε όλη την διάρκεια του ματς, ο πάγκος έδωσε την δική του βοήθεια και νομίζω ότι αρχίζουμε να δείχνουμε… ομάδα».

Για το… κλίμα μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού σε νίκες και σε ήττες:

«Όποτε κερδίζουμε παιχνίδια, όλα είναι καλά. Ακόμα όμως και να χάνουμε στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Δουλεύουμε σκληρά και αυτή η δουλειά αρχίζει να φαίνεται. Ακόμα πάντως έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας, πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά και να κερδίσουμε παραπάνω παιχνίδια».

Ενώ για την αποθέωση που γνωρίζει από τον κόσμο, ο Μιλουτίνοφ σχολίασε:

«Για εμένα σημαίνει πολλά η υποστήριξη του κόσμου, είναι μεγάλο πράγμα. Θέλω να τους ευχαριστήσω, εκτιμώ ότι με στηρίζουν και ελπίζω να τους το ανταποδώσω».