Μήτογλου: «Τιμή μου να παίξω για τον Πασκουάλ»

0

Τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Μήτογλου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ενώ τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή να παίξει υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ.

Image

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και αυτό αποτελεί τεράστια τιμή για μένα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο για να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου ώστε να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά» δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Αναφορικά με τον Τσάβι Πασκουάλ και τον κόσμο του Παναθηναϊκού είπε: «Είναι επίσης μεγάλη τιμή που θα έχω προπονητή τον κόουτς Πασκουάλ, έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες και με τεράστιους παίκτες. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στη νέα μου ομάδα, όπως επίσης περιμένω πώς και πώς να παίξω στο ΟΑΚΑ μπροστά σε αυτόν τον κόσμο και σε αυτή την ατμόσφαιρα. Το μόνο που με νοιάζει είναι να προσαρμοστώ αμέσως στον Παναθηναϊκό και να δουλέψω σκληρά για να βελτιώνομαι καθημερινά. Σίγουρα αυτό το βήμα αποτελεί μία πρόκληση για μένα, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταπεξέλθω».

Image
Coffee House