Μόνο με Κύπριους η Ομόνοια – Το σαφάρι του Ματσεντίδη

0

Η Ομόνοια παραμένει η μοναδική ομάδα της Basket League που δεν έχει ανακοινώσει την απόκτηση οποιουδήποτε ξένου καλαθοσφαιριστή.

Μάλιστα προσφιλής τακτική αρκετών ομάδων είναι να τους ανακοινώνουν αφού έχουν αποκτηθεί όλοι, όμως όπως ενημερώνεται το CB κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση των πρασίνων.

Η τεχνική ηγεσία ξεψαχνίζει αρκετές περιπτώσεις και θέλοντας να παραμείνει στα οικονομικά πλαίσια του προυπολογισμού δεν προβαίνει σε βιαστικές κινήσεις. Με την προετοιμασία ν’αναμένεται να εκκινήσει την 31η Αυγούστου, ευχής έργον θα ήταν οι περιπτώσεις να κλείσουν πριν το τέλος του μήνα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα τις δύο-τρεις επόμενες ημέρες -μετά το πέρας του Δεκαπενταυγούστου- το «σαφάρι» του τεχνικού της Ομόνοιας Μιχάλη Ματσεντίδη να κορυφωθεί με στόχο να προστεθούν και τα επόμενα 4 κομμάτια στο πράσινο παζλ.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ δύο καλαθοσφαιριστές προορίζονται για τις θέσεις 1 και 2 ενώ ο τρίτος στη σειρά θα είναι κατά πάσα πιθανότητα σέντερ. Για τον τελευταίο ξένο πιθανότατα θ’αξιολογηθεί από το μπάτζετ και θα επιλεγεί ο καλύτερος διαθέσιμος, παίκτης που θα μπορεί να προσφέρει σε πάνω από μία θέση.

Μείνετε συντονισμένοι, τις επόμενες 72 ώρες αναμένονται εξελίξεις…