Μουζουρίδης: “Να δούμε ΠΑΕΕΚ-Διγενής στην Κερύνεια και την Μόρφου”

0

Ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης, έδωσε το παρών στον 4ο τελικό του Διγενή με την ΠΑΕΕΚ και αναφέρθηκε στα θετικά συναισθήματα που αποκόμισε.

Ο κ. Μουζουρίδης με ανάρτησή του στο facebook συνεχάρη τις δύο ομάδες, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα στις εξέδρες και ευχήθηκε: “σύντομα να δούμε αγώνες ανάμεσα στην ΠΑΕΕΚ και τον Διγενή να διεξάγονται στην Κερύνεια και την Μόρφου.”

Αναλυτικά έγραψε:

Με μεγάλη χαρά που το βράδυ της Κυριακής (2/4) παρευρέθηκα και παρακολούθησα από κοντά τον 4ο τελικό του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Β1 Κατηγορίας ανάμεσα στον Διγενή Μόρφου και την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Δυο ιστορικές ομάδες της κυπριακής καλαθόσφαιρας που ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος με τους μεταξύ τους αγώνες.

Αρχικά θέλω να συγχαρώ την ΠΑΕΕΚ για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος, φτάνοντας στο ντάμπλ. Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Διγενή, που φέτος δημιούργησε μία ισχυρή ομάδα και έφτασε μέχρι τους τελικούς.

Η μεγαλύτερη νίκη αποτελεί η παρουσία του κόσμου και των δύο ομάδων. Είδαμε αρκετό κόσμο στο Κλειστό Στάδιο Αγίου Δομετίου που υποστήριξαν και τις δυο ομάδες, ενώ είδαμε τις δύο εξέδρες να χειροκροτούν έντονα και τις αντίπαλες ομάδες.

Μισό αιώνα σχεδόν μετά την εισβολή του 1974, τα σωματεία της ΠΑΕΕΚ και του Διγενή κρατούν ψηλά το λάβαρο της Κερύνειας και της Μόρφου και τους αξίζουν πολλά μπράβο για την δουλειά που κάνουν.

Ευχή όλων μας σύντομα να δούμε αγώνες ανάμεσα στην ΠΑΕΕΚ και τον Διγενή να διεξάγονται στην Κερύνεια και την Μόρφου.