Μουζουρίδης: Ζητά εξηγήσεις και ρίχνει το μπαλάκι στο Υπουργείο Υγείας!

0

Σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης, ανέφερε μεταξύ άλλων πως η Ομοσπονδία ενήργησε σύμφωνα με την πρώτη προκήρυξη και ήταν πανέτοιμη, όπως ο ίδιος λέει, για την έναρξη των προπονήσεων στις Ακαδημίες, ελέγχοντάς τες για την ομαλή διεξαγωγή τους

Έμεινε έκπληκτος και ζητάει εξηγήσεις από το Υπουργείο Υγείας αφού οι ειδικοί είχαν ανάψει το πράσινο φως για την έναρξη των προπονήσεων. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κύριος Κοστρίκης σε σημερινή του τοποθέτηση, θα μπορούσαν να προπονούνται ανά ομάδες των πέντε ατόμων σε ανοιχτούς χώρους με δικές τους μπάλες και χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

ΥΓ: Επειδή σύντομα θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις ίσως πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζουμε, όπως άφησε ο κύριος Μιχαηλίδης να εννοηθεί, η Ομοσπονδία θα πρέπει να βοηθήσει τα σωματεία. Να τα βοηθήσει σχετικά με το πως θα απολυμανθούν οι εγκαταστάσεις και το πως θα ετοιμάσουν τους χώρους προπόνησης και να τους ενημερώσει πως κάθε γκρουπ, με το που τελειώνει την προπόνηση, θα πρέπει να φεύγει άμεσα και μια νέα απολύμανση να ξεκινά.