Μπαρτ: «Ψεύτες και κλέφτες η διοίκηση του Ιωνικού»

0

O Στιβ Μπαρτ… εξαπέλυσε επίθεση στη διοίκηση του Ιωνικού, χαρακτηρίζοντας τους ψεύτες και λέφτες, ενώ μίλησε για χρήματα που του χρωστούν από την περσινή σεζόν.

Με ένα ποστάρισμα του ο Στιβ Μπαρτ ξέσπασε κατά της διοίκησης του Ιωνικού και τόνισε πως δεν του έχει δώσει τα λεφτά που του χρωστά από την περσινή σεζόν, όπως και στους υπόλοιπους ξένους συμπαίκτες του.

Επιπλέον τους χαρακτήρισε «ψεύτες και κλέφτες».

«Δεν ήθελα να το κάνω, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή. Το γράφω για να πω πως ο Ιωνικός δεν μου έχει δώσει τα λεφτά που μου χρωστά, κάτι που έχει κάνει και στους υπόλοιπους ξένους συμπαίκτες μου. Την ίδια στιγμή, ο ιδιοκτήτης έχει κρυπτονόμισμα (Hellenic Coin) στο χρηματιστήριο και συνεχίζει να παίρνει λεφτά από τους παίκτες του. Η ομάδα δεν νοιάζεται για τους παίκτες του, τις προσωπικές τους ζωές και όλη την κατάσταση με την πανδημία. Ο Ιωνικός είναι ένας ανέντιμος οργανισμός που χρησιμοποιεί παίκτες και τους κλέβει. Οι νέοι παίκτες ήταν… θύματα σαν τα προηγούμενα χρόνια.

Γράψαμε στον πρόεδρο και τη GM που μας αγνοούν και μας κοροϊδεύουν από τον Φλεβάρη, όταν εμείς δείξαμε επαγγελματισμό και υπομονή. Αυτά που είπα δεν έχουν να κάνουν με τους παίκτες ή τους ανθρώπους που δεν βρίσκονται στη διοίκηση της ομαδας που τους εύχομαι τα καλύτερα. Η διοίκηση του Ιωνικού είναι ψεύτες και κλέφτες», έγραψε.

Ο Ιωνικός είναι η ομάδα που αποβλήθηκε (με καθυστέρηση) από την Basket League μετά την οριστική διακοπή της περυσινής σεζόν και στη συνέχεια αγόρασε το ΑΦΜ του νεοφώτιστου Διαγόρα, ανανεώνοντας τη συμμετοχή του στην Α1.