Μπαρτζώκας: «Η front line μας έχει αποδεκατιστεί»

0

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μπασκόνια αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στις θέσεις των ψηλών.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους Βάσκους στο ΣΕΦ, όμως τα προβλήματα είναι πολλά για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Οι παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό δεν είναι στη διάθεσή του και ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε, πως η front line της ομάδας του έχει αποδεκατιστεί.

Αναλυτικά:

«Μαθηματικά συμβαίνει σε όλους. Δεν είναι δικαιολογία. Είναι ένας παράγοντας του παιχνιδιού που θα παίξει ρόλο, θα παίξουμε χωρίς 5 παίκτες μαζί με τον Χάρισον, πρέπει να κάνουμε άλλα πράγματα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε το ματς.

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις από την Μπασκόνια. Είναι πρώτη στις κατοχές, παίζει πάντα σε υψηλό ρυθμό. Είναι μια ομάδα, που και το προηγούμενο παιχνίδι που χάσανε, παραπονέθηκε  και ο προπονητής της ότι το χάσανε γιατί πήγαν σε χαμηλό ρυθμό. Θα έχεις πρόβλημα αν δεν κάνει τις βασικά και είναι σημαντικά στο μπάσκετ.

Οι δύο θέσεις των ψηλών μας έχουν θέμα. Η front line μας είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Είναι πρόβλημα, πρέπει κάποιοι παίκτες να ανέβουν θέση για να βγουν τα λεπτά. Έχουν μπει στην προπόνηση και μας έχουν βοηθήσει παίκτες από την δεύτερη ομάδα, αλλά έχουμε καιρό να παίξουμε παιχνίδι, αυτό είναι πρόβλημα. Το φιλικό μας βοήθησε, αλλά παραμένει πρόβλημα και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

 

Star Balm