Μπάσκετ Ανδρών: Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ξανά στο θρόνο του!

0

Πουθενά δεν σταματάει το τρένο του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας στην καλαθόσφαιρα. Έπειτα και τη νίκη επί του Frederick με 63-18 στην Παλουριώτισσα επέστρεψε στην κορυφή της πανεπιστημιακής καλαθόσφαιρας μετά από δύο χρόνια.

Μπορεί να απομένουν δύο αγωνιστικές μέχρι το φινάλε, ωστόσο και μαθηματικά, ο τίτλος ανήκει ήδη στους καλαθοσφαιριστές του Σιακαλλή. Άλλωστε, βάσει της απόδοσης τους καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου το δικαιούνται, γνωρίζοντας και τα αποτελέσματα πως ήταν η πιο σταθερή ομάδα κερδίζοντας όποιο βρήκε στο διάβα του. Το παιχνίδι με το Frederick δεν χωράει κριτική, καθότι οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας κάτι που αποτυπώθηκε πολύ γρήγορα στο παρκέ της Παλιουριώτισσας.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, με το Ευρωπαϊκό να είναι πιο τυχερό και να κερδίζει στο τέλος της λεπτομέρειες το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο με 67-65. Το Ευρωπαϊκό είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τον έλεγχο, ωστόσο το κρατικό Πανεπιστήμιο έμενε συνεχώς κοντά στο σκορ. Εντούτοις, στο τέλος, οι καλαθοσφαιριστές του Ευρωπαϊκού πήραν το ροζ φύλλο αγώνος κάτι που συνεχίζει να τους καθιστά ως φαβορί για τη δεύτερη θέση.

enter " "

Δελτίο Τύπου

Coffee House