Μπρέικ, θρίλερ, καρδιά πρωταθλητή και… 2-2! Ο Κεραυνός ‘άλωσε’ το Κίτιον και όλα θα κριθούν στον Στρόβολο

0

Σε μία απίστευτη ματσάρα που είχε κυριολεκτικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ η ομάδα του Κεραυνού στάθηκε όρθια μέσα στο Κίτιον, έφερε τη σειρά στο 2-2 κερδίζοντας με 72-75 την Πετρολίνα ΑΕΚ και όλα θα κριθούν σε 40 λεπτά την ερχόμενη Τετάρτη στο Στρόβολο.

Όπως μαρτυρά η κρισιμότητα αλλά και το τελικό σκορ το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό θρίλερ με ολόκληρο το… ζουμί να συνοψίζεται στα τελευταία 70 δευτερόλεπτα.

Ο Κεραυνός βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 69-71, ο Σνάιντερ πέτυχε ένα τεράστιο σουτ από τη γωνία για το 72-71. Ο Ροζέλ αστόχησε σε σουτ τριών πόντων, ο Ρόρι πήγε να ανανεώσει με επιθετικό με τους ερυθροκίτρινους να χάνουν τη μπάλα (με 38’ δευτερόλεπτα για το τέλος) στη συνέχεια ο Σνάιντερ γλίστρησε και πούλησε τη μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν και στο τρανζίσιον σκόραραν με τον Ροζέλ (72-73) σε μία φάση που ο πάγκος της ΑΕΚ ζήτησε επιθετικό ενώ ο αντίστοιχος του Κεραυνού γκολ-φάουλ. Αυτή ήταν η μία από τις δύο φάσεις που θα συζητάμε για μέρες.

Η επόμενη, έγινε 8’ δευτερόλεπτα μετά όταν σε προσπάθεια του Ιάκωβου Παντελή οι διαιτητές σφύριξαν βήματα με τον αρχηγό της ΑΕΚ (και ολόκληρο το γήπεδο) να διαμαρτύρονται εν εξάλλω για φάουλ πάνω στον Jack P αλλά και το μοναδικό replay να μην ξεκαθαρίζει αν έγιναν βήματα.

Ακολούθησε ένας μικρός χαμός με τον Ροζέλ να πηγαίνει στις βολές όντας αλάνθαστος (72-75) ενώ στην τελευταία επίθεση ο Σνάιντερ πούλησε τη μπάλα, ο Ουίλιαμσον έκλεψε και το παιχνίδι τελείωσε.

Το αγωνιστικό τουλάχιστον κομμάτι αφού ακολούθησε ο κακός χαμός. Φωνές προς τους διαιτητές, έντονες διαμαρτυρίες αλλά και είσοδος παραγόντων, ρίψη αντικειμένων και αρκετά… γαλλικά.

Το κείμενο ανανεώνεται…