Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις…

0
EUROLEAGUE 2021-2022 / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΟ

Με τις απουσίες να είναι και πάλι αρκετές και η ψυχολογία να μην είναι στα καλύτερα της, ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω του τον χαμένο τελικό με τον Ολυμπιακό και να στρέψει την προσοχή του στο καλύτερο δυνατό πασάρισμα στην Ευρώπη, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Αστέρα.

Κανείς δεν περιμένει θαύματα πόσο μάλλον οι ίδιοι οι πράσινοι από την στιγμή που δεν υπάρχει και το ενδιαφέρον για την βαθμολογία, καθώς η πρόκριση έχει χαθεί μήνες τώρα. Αυτό που θα προσπαθήσουν να κάνουν στα εναπομείναντα παιχνίδια οι πράσινοι είναι να βελτιωθούν και να προετοιμαστούν όσο το δυνατό καλύτερα γίνεται ενόψει των τελικών πιθανότατα με τον Ολυμπιακό.

Ίσως είναι και μια ευκαιρία αυτά τα παιχνίδια για τον Πρίφτη να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν παίρνουν τον χρόνο που τους αναλογεί όπως ο Μποχωρίσης και ο Καβαδάς. Δεδομένο θεωρώ ότι θα δούμε περισσότερο Μαντζούκα αλλά και Χουγκάζ ενώ δεν θα παραξενευτώ αν προστατευτεί σε κάποια παιχνίδια και ο Νέντοβιτς όπως και το να καθυστερήσει η επιστροφή του Παπαπέτρου στην ενεργό δράση.

Φυσικά όλα αυτά είναι υποθέσεις. Μπορεί ο Παναθηναϊκός παρά τις απουσίες να αιφνιδιάσει τον Ερυθρό Αστέρα και το Σάββατο να γράφουμε για μια μεγάλη νίκη των πρασίνων.

Ίδωμεν