Νέες “σειρήνες” από Κίνα για Μπουρούση

0

Οι “σειρήνες” της Κίνας ηχούν και πάλι για τον Μπουρούση! Οπως συνέβη και τα προηγούμενα καλοκαίρια, έτσι και τώρα η Κίνα… χτυπά την πόρτα του 34χρονου σέντερ, ο οποίος έχει στα χέρια του μια πολύ μεγάλη πρόταση από ομάδα της κινεζικής λίγκας, ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του!

Η πρόταση που έχει γίνει σίγουρα έχει βάλει σε σκέψεις τον διεθνή άσο, ο οποίος μπορεί να… ντρίμπλαρε απαντώντας σε ερώτηση για το μέλλον του στο περιθώριο του LG AegeanBall Festival, ωστόσο στην πραγματικότητα σκέφτεται σοβαρά την πρόταση από την Ασία.

Το δέλεαρ είναι μεγάλο από οικονομικής άποψης για τον σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους νταμπλούχους και εφόσον θελήσει να μετακομίσει στην Κίνα, θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με την ομάδα του για να λύσουν τη συνεργασία τους.

Πάντως, δεδομένο είναι πως με τα πράσινα μπόρεσε να υλοποιήσει το μεγάλο του απωθημένο, που ήταν να κατακτήσει το πρωτάθλημα και μάλιστα με νίκη στον πέμπτο τελικό στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται η επόμενη μέρα να τον βρει στην κινεζική λίγκα.

eurohoops.net