Νίκι Έιβερι: Όταν δεν χρειάζονται αποδείξεις (Video)

0

10 πόντοι, ήταν η παραγωγικότητα της Νίκι Έιβερι, στο παιχνίδι που τελείωσε πριν από λίγη ώρα στο «Κ. Παπαέλληνας», όπου ο κυρίαρχος των τελευταίων χρόνων, Κεραυνός ξεκίνησε την προσπάθεια, υπεράσπισης των κεκτημένων, με νίκη πάνω στη σκληροτράχηλη ομάδα της Αναγέννησης!

Όμως, η κορυφαία παίκτρια που αγωνίζεται κατά τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα μας, έδωσε και 7 ασίστ, «κατέβασε» και 4 ριμπάουντ και έκανε και 6 κλεψίματα!

Εννοείται ότι δεν είμαστε αντίθετοι με το δικό μας τίτλο στο κείμενο, γιατί η Νίκι Έιβερι, δεν χρειάζεται να δίνει αποδείξεις για το ποια είναι!

Όσοι έχουν γνώση του αντικειμένου, αντιλαμβάνονται πλήρως! Προπονητές, αντίπαλοι προπονητές, συμπαίκτριες και αντίπαλες παίκτριες!

Ωστόσο, επειδή έτυχε να τη γνωρίσουμε και προσωπικά, αυτήν την πραγματικά σπουδαία παίκτρια (που μακάρι να μείνει και άλλα χρόνια στην Κύπρο), ξέρουμε πολύ καλά, ότι στο κάθε παιχνίδι, η ίδια νοιώθει ότι είναι η πρώτη της φορά και επομένως… φροντίζει να δίνει αποδείξεις, κάθε φορά!

Αυτό, μας θύμισε κάτι και σε μια συνομιλία που είχαμε λίγο πριν, τη ρωτήσαμε αν της αρέσει η Whitney Houston, την οποία χαρακτήρισε ως έναν αυθεντικό άγγελο και αυθεντικό αστέρι!

Γιατί όμως, ειδικά τη διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια;

Επειδή ένα από τα κορυφαία της τραγούδια, αντιπροσωπεύει (κατά τη γνώμη μας) τις προσπάθειες που κάνει η παίκτρια του Κεραυνού!