Νίκη για το Πανεπιστήμιο Κύπρου

0

Με τον καλύτερο τρόπο συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας γυναικών το Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπου κέρδισε το Ευρωπαϊκό στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» με 99-29.

Η δυναμική του κρατικού Πανεπιστημίου δεν άφησε το Ευρωπαϊκό να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα, με τη διαφορά των δύο ομάδων να είναι χαοτική. Από το πρώτο δεκάλεπτο, η διαφορά στο σκορ άνοιξε με τις καλαθοσφαιρίστριες της Γεωργίου να μην δίνουν δικαίωμα στον αντίπαλο. Από την άλλη, τα κορίτσια του Γαλιατσάτου πάλεψαν το παιχνίδι, προσπάθησαν να το διασκεδάσουν όσο μπορούν παρά τη διαφορά που χώριζε τις δύο ομάδες. Η συνέχεια σε δεύτερο, τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να παίρνει με άνετο τρόπο το ροζ φύλλο αγώνα και να συνεχίζει την πρωταγωνιστική του πορεία.

Πλέον, τα βλέμματα μεταφέρονται στον αγώνα της Δευτέρας (27/03), εκεί όπου Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Πανεπιστήμιο Κύπρου θα αναμετρηθούν στην πρώτη από τις δύο μονομαχίες στο κλειστό του Αγίου Δομετίου (15:30).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-8, 24-5, 22-8, 27-8