Νίκη με ΕΘΑ για να ξεκολλήσει…

0

Οι μέρες πέρασαν και οι ομάδες ετοιμάζονται για να πατήσουν ξανά παρκέ. Κάποιες πάτησαν είδη άλλωστε. Σε αυτή την φάση είναι που ξεχωρίζουν όμως οι άντρες από τα αγόρια,εδώ είναι που αποδεικνύουν οι ομάδες από τι είναι φτιαγμένες. ‘Έπειτα από τόσο μεγάλη διακοπή, από τόσα προβλήματα με covid, μόνο εύκολο δεν είναι να παρουσιαστεί η ομάδα με το μαχαίρι στα δόντια.

Στον Αχιλλέα όμως γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, γνωρίζουν ότι η λεπτή γραμμή από την επιτυχία στην αποτυχία είναι πιο κοντά από ποτέ. Οι Καϊμακλιώτες έπειτα από μια δύσκολη και για αυτούς περίοδο ετοιμάζονται για τον αυριανό αγώνα με την ΕΘΑ.

Ως γνωστό η ομάδα της Έγκωμης θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με μόλις 2 ξένους, ωστόσο αυτό δεν λέει τίποτα στην ομάδα του Αχιλλέα. Όπως άλλωστε τονίζουν όλοι στο Καϊμακλί η πιο μεγάλη νίκη μέχρι στιγμής της ομάδας ήταν κόντρα στην Ανόρθωση όταν και έπαιξαν οι ίδιοι με 2 ξένους. Αυτό από μόνο του λέει πολλά για το πόσο σοβαρά βλέπουν τον αγώνα οι παίκτες του Κυριάκου Γιαγκουλή.

Ο κόσμος καλείται να δώσει ξανά δυναμικά το παρόν του και να βοηθήσει την ομάδα για μία ακόμα νίκη την πέμπτη στο σύνολο ούτως ώστε να επανέλθει με τον καλύτερο δυναμικό τρόπο στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.