Νικόλα… είσαι το νούμερο 1!

0

Ονειρική χρονιά για τον κόουτς Νικόλα Παπαδόπουλο. Ποιος θα το πίστευε άλλωστε πως με την επιστροφή του στα γνώριμα λημέρια της ΑΕΚ θα σήκωνε το double;

Του Νεοκλή Θεοχαρίδη

Το 2013 η Πετρολίνα ΑΕΚ του Λευκαρίτη του έδωσε την ευκαιρία να κοουτσάρει την ομάδα και να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Μετά από αυτή την επιτυχία ο Νικόλας κοούτσαρε διάφορες ομάδες με όχι τόσο μεγάλη επιτυχία αλλά η υπομονή και η επιμονή του τον έκαναν να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά μέχρι την επόμενη μεγάλη ευκαιρία.

Οι Λαρνακείς του την έδωσαν ξανά, και ο Πιστόλας την άρπαξε από τα μαλλιά. Δε θα σταθώ στα μπάτζετ των δύο φιναλίστ του τελικού, θα σταθώ στον Νικόλα Παπαδόπουλο που ήξερε που βάδιζε και τι χρειαζόταν. Γνώστης των λημεριών του Κίτιον και της κυπριακής πραγματικότητας. Άλλωστε τα 3 χρόνια που πέρασε στην ΕΝΠ σίγουρα τον έκαναν ακόμη καλύτερο και σοφότερο με τη διοίκηση Σελλά να το γνωρίζει από πρώτο χέρι.

Έχοντας στο πλευρό του τον Στέλιο Γρηγορίου αλλά ολοκληρώνοντας και την ‘κλοπή’ με Μανωλόπουλο χρίστηκε αυτόματα φαβορί (το είχα αναφέρει και δημόσια) και στη συνέχεια δικαιώθηκε.

Η Καιμακλιώτης Πιστόλας στέφθηκε νταμπλούχος και είναι αυτή τη στιγμή… το νούμερο 1!

ΥΓ Η Πετρολίνα ΑΕΚ βγάζει την εικόνα μιας συσπειρωμένης και ψυχωμένης ομάδας από την πεντάδα μέχρι τη διοίκηση και την άκρη του πάγκου.

ΥΓ2 Συγχαρητήρια στη διοίκηση, το τεχνικό τημ, τους καλαθοσφαιριστές αλλά και ολόκληρη τη Λάρνακα γι’αυτή την ονειρική πραγματικά χρονιά.

Image


Coffee House