Νίκος Παππάς: “Όλα ανοιχτά με την Εθνική Κύπρου!!!”

0

Η… καυτή πατάτα του καλοκαιριού λέγεται “Νίκος Παππάς” και παραμένει στο επίκεντρο, καθώς ο Ελληνοκύπριος γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε στο sport24 Radio και στους Σωτήρη Γεωργίου-Γιώργο Οικονόμου, παίρνοντας θέση για την Εθνική Κύπρου!

Σε σχετική ερώτηση έδειξε πως όχι απλά το θέμα δεν έχει κλείσει, αλλά η διαδικασία παραμένει σε εξέλιξη, χωρίς να αποκλείεται το happy end. “Υπήρξε θέμα με την εθνική ομάδα της Κύπρου και συνεχίζει να υπάρχει. Όλα είναι ανοιχτά!”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του που έβαλαν… φωτιά!

Ο 26άχρονος παίκτης, που δεν βρέθηκε ούτε καν στην προεπιλογή του Φώτη Κατσικάρη, είναι εξαιρετικά πιθανό να αλλάξει αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αφήνοντας αυτό της Ελλάδας, το οποίο τον έχει στο περιθώριο και να επιλέξει εκείνο της Κύπρου.

Αν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανάψει το… πράσινο φως, τότε η ΚΟΚ μπορεί να ανοίξει την αγκαλιά της και να τον υποδεχτεί. Αρκεί, βέβαια, να το αποφασίσει οριστικά και ο ίδιος. Αν πάνε όλα καλά, τότε θα αλλάξουν εντελώς οι ισορροπίες στο κυπριακό μπάσκετ, που θα έχει πλέον έναν τεράστιο παίκτη επιπέδου Ευρωλίγκα και μελλοντικό ηγέτη του Παναθηναϊκού.