Ντ. Καλαμπάκος: «Ο Αντετοκούνμπο… δε μπορεί μόνος του’

0
Για την πρώτη παρουσία του Χαρίλαου Τρικούπη στη μεγάλη κατηγορία, τη νέα Basket League, τους «αιωνίους» και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Μπάσχετοι» με τους Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά:

Όσον αφορά την πρώτη παρουσία της ομάδας στην Basket League: «Δύσκολη και επικίνδυνη η πρώτη παρουσία μας. Δύσκολο γιατί δεν θα παίζουμε στο Μεσολόγγι. Πολύ πιθανόν να παίξουμε στο Αγρίνιο. Μέσα στη βδομάδα θα καταλήξουμε».

Για την επιστροφή των παικτών στη δράση: «Νομίζω όλα τα παιδιά θέλουν να επιστρέψουν. Μην ξεχνάμε ότι έμειναν εκτός για 6 μήνες λόγω πανδημίας».

Για τον κόσμο της ομάδας του Μεσολογγίου: «Ο κόσμος δεν θα το χαρεί. Η στήριξή του και η αγάπη του όλη τη χρονιά ήταν τρομερή. Έγινε ένα όνειρο πραγματικότητα. Κάτι τρελό».

Για το αν του αρέσει να παίρνει από το χέρι ομάδες και να τις ανεβάζει: «Όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρει ποιος θα με πρωτοπάρει. Μόνο ο Κόροιβος Αμαλιάδας μου έδωσε την ευκαιρία αυτή».

Όσον αφορά τη νέα Basket League: «Δεν ξέρει κανείς μας τι θα δει. Δεν γνωρίζουμε καν τι θα γίνει με τον κόσμο. Δεν έχει νόημα να παίζεις χωρίς κόσμο. Όλη αυτή η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη για όλους».

Για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει σχεδόν από το μηδέν. Ο Ολυμπιακός είναι κάπως σουλουπωμένος, με περισσότερα παιδιά και λιγότερες προσθήκες».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Δεν μπορεί μόνος του. Όσο μεγάλος σταρ και αν είσαι πρέπει να έχεις δίπλα δυο, τρία παιδιά που να έχουν την ποιότητα κ την πάστα του νικητή. Δεν γίνεται να παλεύεις μόνος σου».

Για τις μεταγραφές: «Περιμένουμε ακόμη ένα παιδί. Ο Κουκουλάς είναι στα πλάνα μας αλλά προτιμούμε ένα 4-5άρι. Προσπαθούμε να βρούμε κάποια παιδιά που είναι ελεύθερα αλλά και να ταιριάζουν στο μπάτζετ μας. Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε αποφασίσει».