Ντέρμπι κορυφής με 1/21 τρίποντα και… 24(!!!) λιγότερα ριμπάουντ ΔΕΝ κέρδισε κανείς!

0

Λένε πως οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια όμως στην προκειμένη περίπτωση μια απλή ματιά στην στατιστική απεικόνιση του ντέρμπι Κεραυνού – ΑΕΛ τα λέει όλα.

Η ομάδα του Χρίστου Στυλιανίδη ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 1/21 (!!!) τρίποντα και 24 λιγότερα ριμπάουντ από τις λιονταρίνες του Παλάλα (33-57) αριθμοί που σε ντέρμπι κορυφής δεν μπορούν ποτέ να μεταφραστούν σε νίκη.

Η περιφέρεια ήταν απελπιστικά άστοχη με την Θεολόγου να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 0/10 εντός πεδιάς (αμφιβάλλω αν έχει ξανασημειώσει παρόμοιο ποσοστό) ενώ η Πιτσιλλίδου με 2/10 (και η Ρουσσάκη με 3/10 εκ των οποίων μόλις 1/7 τρίποντα).

Σαν να μην έφτανε αυτό η ομάδα του Στροβόλου έχανε το ένα ριμπάουντ πίσω από το άλλο δίνοντας περισσότερες κατοχές στη Λεμεσιανή ομάδα, γεγονός που δεν αφήνει να χτιστεί μομέντουμ και σερί αφού τα “σκουπίδια” αποτελούν την πρώτη ύλη για τον ρυθμό του αγώνα.

Με λίγα λόγια χάθηκε απλά μια μάχη και όχι φυσικά ο πόλεμος, ενώ ακτίδα φωτός πρέπει να αποτελεί ότι ο Κεραυνός μπήκε ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα παρά το γεγονός ότι τα έκανε σχεδόν -όλα- λάθος. Είμαστε σίγουροι πως τα κορίτσια του Χρίστου Στυλιανίδη έχουν ήδη σημειώσει στο καλεντάρι τους την επόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΛ στη Λεμεσό αφού δεν πρόκειται να κατεβούν αμαχητί από το θρόνο.