«Ντου» στα social media του Μπακογιάννη από φίλους του ΠΑΟ: «Σταματήστε την κοροϊδία!» (pics)

0

Πρώτη μαζική αντίδραση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού μετά την συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς έκαναν… ντου στον επίσημο λογαριασμό του δημάρχου της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, ζητώντας του να τηρηθούν οι δεσμεύσεις για το Βοτανικό.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης (9/6), ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος… απασφάλισε σε επίσημη συνέντευξη Τύπου, καθώς γνωστοποίησε την απόφασή του να πουλήσει την ΚΑΕ έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα, ωστόσο, έριξε τα βέλη του στην πολιτεία για το γεγονός πως δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις για το μείζον θέμα του Βοτανικού και του PAO Alive, κάτι που αποτελεί τροχοπέδη στα σχέδια για να «μεγαλώσει» ο σύλλογος.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η πρώτη οργισμένη αντίδραση των φίλων του Τριφυλλιού: ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μια φωτογραφία για τα πρώτα βήματα του Μεγάλου Περιπάτου της πόλης, για ν’ ακολουθήσει στα σχόλιο ένα πρωτοφανές… ντου από τους «πράσινους» φίλους, που ζητούσαν να σταματήσει η κοροϊδία και να προχωρήσει το ζήτημα της διπλής ανάπλασης στο Βοτανικό.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο SDNA