Ο Αχιλλέας του Κυριάκου Γιαγκουλή

0

Μετά από μια χρονιά με παρουσία στους τελικούς του πρωταθλήματος και τελικό κυπέλλου της Β1, ο Αχιλλέας Καϊμακλίου θέλει μια καλή χρονιά όπου θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στην επιστροφή του στην ΟΠΑΠ Basket League.

Οι αλλαγές που έγιναν στην ομάδα είναι πολλές, με τον Κυριάκου Γιαγκουλή να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας ως προπονητής. Ο κ. Γιαγκουλής ήταν για πολλά χρόνια στην ομάδα του Αχιλλέα, στις ακαδημίες και την ανδρική ομάδα, και φέτος αναλαμβάνει προπονητής της ομάδας ανδρών.

«Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Αποτελούμαστε από νεαρούς παίκτες, έχουμε ποιοτικό ρόστερ και πιστεύουμε ότι με την πάροδο του χρόνου θα έχουμε ανοδική πορεία. Μετά από πολλά χρονιά επανερχόμαστε στην ΟΠΑΠ Basket League» μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας.

Οι αλλαγές

Οι καλαθοσφαιριστές που αποχώρησαν από τον Αχιλλέα είναι οι Πόλυς Ιερωνυμίδης, Ανδρέας Πάντζιαρος και Δημήτρης Γαβριήλ.

Όσον αφορά στους καινούριους παίκτες είναι οι, Αζια Mπράουν (201c, που έπαιζε κολλεγιακό στην Grand Rapids στις ΗΠΑ), Χάρβεϊ Έλβις (203cm που έπαιζε στην Garden City στις ΗΠΑ), Δημήτρης Γεωργακούδης (190cm που έπαιζε στην Ομόνοια), Γεώργιος Τρεριακόβ (195 που έπαιζε στην Ομόνοια), Φουκουάν Νάιλς (211cm που έπαιζε στην Barreirense στην Πορτογαλία), Κωνσταντίνος Βασιλείου (191cm που έπαιζε στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης), ο Φάνης Βύρωνος (190cm από τις ακαδημίες), Ξάνθος Παναγιώτου (194cm από τις ακαδημίες), Νικήτας Σάββα (185cm από τις ακαδημίες), Στέφανος Ανθυμιάδης (192cm από τις ακαδημίες), ο Νικόλας Κτωρίδης (191cm από τις ακαδημίες).

Το ρόστερ του Αχιλλέα:

Αζια Mπράουν

Χάρβεϊ Έλβις

Δημήτρης Γεωργακούδη

Γεώργιος Τρεριακόβ

Φουκουάν Νάιλς

Κωνσταντίνος Βασιλείου

Χάρης Χριστούδιας

Γιάννης Αγρότης

Ξάνθος Παναγιώτου

Νικήτας Σάββα

Στέφανος Ανθυμιάδης

Νικόλας Κτωρίδης

Σάββας Τσοχαταρίδης

Χριστόδουλος Κάκουρας

Μάρκος Νταμιτίδης

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ

Έδρα: Λύκειο Παλλουριώτισσας

Προπονητής: Κυριάκος Γιαγκουλή

Ιστοσελίδα: achilleaskaimakliou.com

Social Media: Achilleas Kaimakliou