Ο απίστευτος Σάσα Βεζένκοφ

0
Το ότι ο Σασά δούλεψε όσο κανείς και τρύπησε το ταβάνι του τα τελευταία χρόνια είναι ξεκάθαρο και δεν χρειάζεστε εμάς να σας διαφωτίσουμε για το γεγονός τα βραβεία και οι διακρίσεις στην Ευρωλίγκα το μαρτυρούν άλλωστε .
Εκείνο που όμως είναι απίστευτο πραγματικά είναι να αντιληφθούμε τι ακριβώς έκανε στο φετινό Ευρωμπάσκετ .
Σίγουρα η λάμψη των NBAers στην διοργάνωση δεν αφήνει του πολλούς να το αντιληφθούν, εμείς όμως οφείλουμε να αναδείξουμε την ασύλληπτη απόδοση του στο Ευρωμπάσκετ με αδιάψευστα στοιχεία που φωτογραφίζουν ότι σύντομα ο Σάσα θα βρεθεί στο μαγικό κόσμο του NBA.
Λοιπόν ξεκινάμε ,ο Σάσα είναι ο πρώτος σκόρερ στην διοργάνωση με 134 πόντους και δεύτερος σε μέσο όρο πίσω από των Γιάννη με 26.8 σε 5 αγώνες .
No description available.
Στους πρώτους 15 σκόρερ σε σύνολο πόντων ο Σάσα (μαζί με τον Γκριγκονης του Παναθηναϊκού ) είναι πρώτος και ο μοναδικός μη NBAer και είναι ξεκάθαρα λιγότερο αθλητικός από τους πλείστους (το υπερκαλύπτει με την υπερπροσπάθεια και το πάθος στο παιχνίδι του,κάνει διπλή προσπάθεια από τους περισσότερους ξεκάθαρα)
No description available.
Το ίδιο συμβαίνει περίπου και στους μέσους όρους πόντων που έχει 26.8 πίσω από τον Γιάννη και οι υπόλοιπο με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι NBAers
No description available.
No description available.

Ο Σάσα Βεζενκοφ είναι παράδειγμα για τους νεότερους γιατί παρόλο που ξεκίνησε από την μικρή μας Κύπρο, με μέτρια αθλητικά προσόντα, εκμεταλλεύτηκε το ύψος του, έβαλε πραγματικά άπειρες ώρες σκληρής δουλειάς και έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης και σε Ευρωλίγκα αλλά και σε Ευρωμπάσκετ να είναι από τους κορυφαίους και σίγουρα ο κορυφαίος μη NBAer με διαφορά !!

Τα νούμερα άλλωστε μιλάνε από μόνος τους. Όποτε εάν οι νεότεροι που ονειρεύεστε να φτάσετε ψηλά και διαβάζετε το άρθρο ψάχνετε το γιατί δεν βελτιώνεσαι και τι πρέπει να κάνετε νομίζω είναι ξεκάθαρο πια ότι όλα είναι πιθανά με πραγματικά σκληρή δουλειά !

Ευχαριστούμε μας εμπνέεις καθημερινά Σάσα Βεζενκοφ και μας αλλά ειδικότερα τα παιδιά μας , είμαστε πραγματικά περήφανοι για σένα!!!