Ο απολογισμός του Παγκύπριου Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Άγιος Θεόδωρος 2022

0

Το διήμερο του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε διεξήχθη το Παγκύπριο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Άγιος Θεόδωρος 2022. Μέσα σε ένα όμορφο αθλητικό κλίμα όπου το ευ αγωνίζεσθαι έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο μικροί και μεγάλοι είχαν τη χαρά να διαγωνιστούν σε υψόμετρο 1023 μ.

Νικητές στην κατηγορία Ανδρών την πρώτη μέρα του Τουρνουά ήταν οι Big Dogs η ομάδα που αποτελείται από τους Τάσος Ανδρέου που αγωνίζεται στον Κεραυνό Στροβόλου, τον Γιώργο Φραγκέσκου ο οποίος αγωνιζόταν πέρσι με τα χρώματα της ΕΝΑΔ, ο Γιαννάκης Προκοπίου της ΑΕΚ και ο Μίχας Σάββα της ΠΑΕΕΚ.

Τη δεύτερη ημέρα σειρά πήραν οι μικροί καλαθοσφαιριστές. Στα αγόρια ηλικίας 13-15 νικητές ήταν οι Οικονόμου Team ενώ στα κορίτσια ηλικίας 13-15 νικήτριες ήταν τα κορίτσια του Κεραυνού All-Stars.

Παράλληλα υπήρξαν και διαγωνισμοί τριπόντων και βολών. Νικητής από τα αγόρια ήταν ο Ορέστης Σάββα, ενώ για τα κορίτσια νικήτρια ήταν η Νάταλι Χριστοφίδου. Παράλληλα ο Άνδρας νικητής των βολών ο οποίος κέρδισε και μια μπάλα μπάσκετ 3on3 ήταν ο John Russell από την ΑΕΛ.