Ο Ευρυπίδης Ανδρέου στο CB για την αήττητη Εθνική Ενόπλων!

0

Η Εθνική Ενόπλων λειτουργεί φέτος και πάλι για πρώτη φορά μετά το 2012 και ο Ευρυπίδης Ανδρέου την καθοδηγεί “μαεστρικά”, ούσα αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Β2 Ανδρών όπου συμμετέχει.

Ο ικανότατος προπονητής μίλησε στο Cyprusbasket για τη νέα αρχή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και τους στόχους που έχουν αυτά τα παιχνίδια για τα παιδιά που αγωνίζονται:

“Η ομάδα είχε να συσταθεί από το 2012 και φέτος δημιουργήθηκε ξανά, αποτελώντας τη συνέχεια της Εθνικής Κ18 Ανδρών και κρατάει ενεργά σε εθνικό επίπεδο κάποια παιδιά με ταλέντο και πλούσιες ικανότητες. Για να γίνει αυτό χρειάστηκαν οι προσπάθειες της ΚΟΚ και της εθνικής φρουράς και ιδιαίτερα του αντισυνταγματάρχη Κωνσταντίνου Καλού που μας στηρίζει σε ό,τι του ζητήσουμε. Να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, Λούη Δημητρίου, τον πρόεδρο Εθνικών Ομάδων, Χάρη Νικολάου και τον διευθυντή, Άθω Αντωνίου για τη βοήθειά τους στην παραχώρηση γηπέδων και αθλητικού υλικού. Θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου, υπολοχαγό, Σάββα Μαυρομμάτη που βρίσκεται στο πλευρό μας για την άρτια λειτουργία της ομάδας”, ήταν τα λόγια του έμπειρου κόουτς.