Ο φτεροπόδαρος δεν ήταν αρκετός

0

Θα μπορούσε καλύτερα; Η λογική λέει πως οι «πράσινοι» θα μπορούσαν  να επιστρέψουν χαρούμενοι από το Τελ Αβίβ αν δεν είχαν μπει τόσο άνοστα και άχρωμα στο παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι, γεγονός που τους ανάγκασε να κυνηγούν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο οίστρος του Νεμάνια Νέντοβιτς δεν αποδείχθηκε αρκετός καθώς οι «πράσινοι» πλησίασαν μέχρι τους δύο πόντους αλλά δεν είχαν περαιτέρω βενζίνη στο ρεζερβουάρ.

Στο κακό ξεκίνημα του πρώτου δεκάλεπτου (21-12) προστέθηκε η κακή επιθετική ημέρα όλων των υπολοίπων πλην του Σέρβου μπόμπερ. Ο «Νέντο» έδειξε (ξανά) σε όλη την Ευρώπη πως είναι παίκτης πρώτου επιπέδου και μέσω του Παναθηναϊκού βρήκε την ευκαιρία, τον χώρο και την εμπιστοσύνη να το δείξει. Τα πράγματα που έκανε χθες ο φτεροπόδαρος γκαρντ δεν ….περιορίζονται στους 39 πόντους αλλά τα βλέπουμε και στη δημιουργία για τους υπόλοιπους.

Οι έξι ασίστ που γράφει η στατιστική είναι ένα πλασματικό νούμερο αφού υπήρχαν άλλες τόσες περιπτώσεις που οι συμπαίκτες του δεν μετουσίωσαν σε καλάθι τις πάσες  με τις οποίες προσπάθησε να τους αξιοποιήσει βλέποντας δεύτερο παίκτη να βγαίνει πάνω του για βοήθεια και όλη την άμυνα της Μακάμπι να προσαρμόζεται σε αυτόν.

Διαβάστε ολόκληρο το blog στο SDNA