«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε τα λεφτά του σε 50 διαφορετικές τράπεζες»

0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε αποταμιεύσει τα χρήματά του σε 50 διαφορετικές τράπεζες, μέχρι να του εξηγήσει ο συνιδιοκτήτης της ομάδας, Μαρκ Λάσρι, να τον πείσει να τα επενδύσει με σχετική ασφάλεια.

«Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να εξηγήσω στους παίκτες μας πού θα έπρεπε να επενδύσουν. Έλεγα για παράδειγμα ‘Γιάννη, δεν μπορείς να έχεις 50 λογαριασμούς σε διαφορετικές τράπεζες. Αν η JP Morgan καταρρεύσει, θα καταρρεύσουν και οι μικρότερες τράπεζες. Άσε μου να σου εξηγήσω που πρέπει να επενδύσεις’», ήταν τα λόγια που είπε σε συνέδριο του Bloomberg στη Νέα Υόρκη ο Μαρκ Λάσρι, που είναι επικεφαλής τεράστιου επενδυτικού ομίλου.

Η οικονομική κρίση που ξέσπασε το 2010 έκανε αρκετό κόσμο να αμφιβάλλει για την ασφάλεια των χρημάτων του στις τράπεζες και φαίνεται πως ο Greek Freak, που από πολύ φτωχικά παιδικά χρόνια έγινε πολυεκατομμυριούχος σούπερ σταρ του ΝΒΑ, δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Ο 27χρονος σούπερ σταρ έχει σε ισχύ ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια του ΝΒΑ. Μόνο για φέτος προβλέπει 39.344.900 δολάρια, ενώ θα του αποφέρει συνολικά ως το 2026 περίπου 228 εκατ. δολάρια συνολικά.

sport-fm.gr