Ο Γκίλμπερτ Αρίνας έπιασε το λότο με την πιο εξωφρενική ιστορία όλων των εποχών!

0

Ο τρόπος με τον οποίο ο Γκίλμπερτ Αρίνας κέρδισε 300.000 στο λότο, είναι πραγματικά βγαλμένος από σενάριο ταινίας του Hollywood και είναι ό,τι καλύτερο θα διαβάσεις σήμερα (PHOTO).

Στην καριέρα του στο ΝΒΑ έβγαλε (αποκλειστικά από τα συμβόλαια με τους Γουόριορς, τους Γουίζαρντς, τους Ματζικ και τους Γκρίζλις) 163.475.636 δολάρια. Έπαιξε στη Λίγκα από το 2001 έως το 2014. Δεν έχει οικονομικό πρόβλημα, οπότε τα 300.000 δολάρια που κέρδισε στο λότο δεν συνιστούν για εκείνον ένα… τρελό ποσό. Ναι, ο Γκίλμπερτ Αρίνας παίζει λότο για τη χαρά του παιχνιδιού και ναι, στάθηκε τυχερός διότι ως γνωστόν τα λεφτά πηγαίνουν στα λεφτά. Το θέμα είναι πως κέρδισε, ο τρόπος με τον οποίο πόνταρε κάποιος άλλος για εκείνον, σε μια πραγματικά τρελή ιστορία που μοιράστηκε ο ίδιος μέσω Instagram.

Διαβάστε την απίθανη ιστορία του Γκίλμπερτ Αρίνας:

Ηταν 12 Μαΐου. Έφυγα άρον-άρον από το σπίτι για να παίξω τα νούμερά μου στο λότο, όμως ξέχασα τα χρήματα και είχα μόλις 10 δολάρια στο αυτοκίνητο. Πήγα στο βενζινάδικο για να βάλω 10 δολάρια βενζίνη, ώστε να φτάσω μέχρι το δικό μου βενζινάδικο. Ένας ταλαιπωρημένος άνδρας μου λέει “φίλε, μπορείς να μου δώσεις λίγα ψιλά;” και η πρώτη μου σκέψη ήταν “γ@μησέ το, δεν έχω χρόνο γι’ αυτές τις βλακείες σήμερα”. Του απάντησα  πως “έχω 10 δολάρια για βενζίνη και οκτώ λεπτά για να προλάβω να φτάσω στο επόμενο βενζινάδικο ώστε να πάιξω τα νούμερά μου στο λότο πριν να είναι αργά”.

Μου λέει “Μπορείς να παίξεις εδώ”, του απάντησα “εκεί με αφήνουν να πατήσω εγώ τα κουμπιά”. Με ρώτησε πόσο μακριά πηγαίνω και αναρωτιόμουν γιατί μου κάνει τόσες ερωτήσεις. Πήγαινα στο Καλαμπάσας, επτά λεπτά μακριά, αλλά του είπα ψέματα ότι πήγαινα στο Θάουζεντ Όοουκς που ήταν τουλάχιστον 16 λεπτά μακριά. Έκανε τα μαθηματικά και μου είπε “εχεις οκτώ λεπτά για να προλάβεις, αλλά θα χρειαστείς 16 για να φτάσεις εκεί”. Του είπα “άκου, θα βάλω πέντε δολάρια βενζίνη και θα σου δώσω τα άλλα πέντε”. Απάντησε πως “δεν θα σου φτάσουν πέντε δολάρια για τόσο δρόμο, κράτα τα 10 και όταν κερδίσεις, θα μου δώσεις 20”. Τον ρώτησα αν είναι σίγουρος και μου είπε “ναι, είμαι 100% σίγουρος ότι θα κερδίσεις”.

Έφτασα στο βενζινάδικό μου για να παίξω και το βρήκα κλειστό! Πίστεψα ότι έκλεισε νωρίς και έτσι δεν έπαιξα τα νούμερά μου. Ξύπνησα το επόμενο πρωί με ένα μήνυμα που έλεγε “συγχαρητήρια, κέρδισες 300.000 δολάρια”. Έχω ακούσει για τα ψεύτικα sms και το αγνόησα γιατί απλά δεν είχα παίξει. Δεν γινόταν να έχω κερδίσει. Πήγα στο βενζινάδικο αργότερα για να παίξω powerball κι ο ιδιοκτήτης έτρεξε φωνάζοντας “ΚΕΡΔΙΣΕΣ, σου έστειλα μήνυμα”. Του απάντησα “πως; αφού δεν έπαιξα” και μου είπε ότι έπαιξε εκείνος τα νούμερά μου επειδή έκλεινε νωρίς!

Βρήκα τον ταλαιπωρημένο φίλο μου χθες και του έδωσα το μερίδιό του, για την ασφάλειά του δεν θα σας πω το ποσό. Πήδηξε από χαρά και με αγκάλιασε κλαίγοντας για πέντε λεπτά, πριν αρχίσει να προσεύχεται. Έχω δώσει πολλά στους άστεγους, όμως δεν είχα ποτέ την ευλογία κάποιου. Η καλή καρδιά του ευλόγησε αυτό το κουπόνι“.

sport24.gr