Ο Καλαϊτζής έπαιξε μπάσκετ με ανήλικους κρατούμενους

0

Tο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου επισκέφτηκε ο Γιώργος Καλαϊτζής και έπαιξε μπάσκετ με τους κρατούμενους του ιδρύματος.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «One Team» της Ευρωλίγκας, ο προπονητής της εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού δίδαξε τα μυστικά του μπάσκετ σε ανήλικους κρατούμενους.

Για το πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» – Basketball is Everywhere.Ο παλιός γκαρντ του «τριφυλλιού» βρέθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου και πέρασε όμορφες στιγμές με τα παιδιά του ιδρύματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνέχεια δόθηκε την περασμένη εβδομάδα στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» – Basketball is Everywhere, στο οποίο συμμετέχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη (4/4), ο προπονητής της εφηβικής ομάδας του «τριφυλλιού», Γιώργος Καλαϊτζής επισκέφτηκε το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου και πέρασε ευχάριστες στιγμές παίζοντας μπάσκετ και συνομιλώντας με τους ανήλικους κρατούμενους (ηλικίας 15-18 ετών).