Ο Καντέρ θεωρεί υπεύθυνο τον Ερντογάν για την τρομοκρατική επίθεση στην Βιέννη

0

Με ένα post στο twitter όπου παρέθεσε παλαιότερες ομιλίες του Ταγίπ Ερντογάν, ο Ένες Καντέρ υποστήριξε ότι θεωρεί υπεύθυνο τον Τούρκο πρωθυπουργό για την τρομοκρατική επίθεση στην Βιέννη και όχι μόνο.

Η Ευρώπη είναι σοκαρισμένη από την τρομοκρατική επίθεση στην Βιέννη, με τα ΜΜΕ της Αυστρίας να αναφέρουν ότι πίσω από την επίθεση φαίνεται ότι υπήρχαν ισλαμικά κίνητρα. Και ο Ένες Καντέρ θεωρεί ότι υπεύθυνος για αυτό είναι ο Ταγιπ Ερντογάν.

Ο σέντερ των Σέλτικς συνδύασε την τρομοκρατική επίθεση στην Βιέννη με την επίθεση στην Νίκαια της Γαλλίας πριν μερικές ημέρες, ποστάροντας ένα VIDEO από παλαιότερες ομιλίες του Ερντογαν, στις οποίες μεταξύ άλλων ο Τούρκος πρωθυπουργός λέει τα εξής:

“Καλώ τους Ευρωπαίους να μη μας κουνάνε το δάκτυλο. Η Τουρκία δεν είναι μία χώρα που μπορείς να πετάς δεξιά-αριστερά και να πληγώνεις την περηφάνια και να σέρνεις τους πολίτες της στο έδαφος. Αν συνεχίσετε να το κάνετε αυτό, δεν θα υπάρχει κανένα μέρος στην Ευρώπη ή στην Δύση όπου θα μπορείτε να περπατάτε στους δρόμους ασφαλείς. Αν ανοίξετε έναν επικίνδυνο δρόμο, εσείς θα υποφέρετε περισσότερο.

Η Ευρώπη είναι η ρασιστική, φασιστική και τυραννική Ευρώπη που υπήρχε πριν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι η τουρκοβική και ισλαμοφοβική Ευρώπη του μεσαίωνα. Οι Άραβες έχουν ένα ρητό που λέει ότι “αν μας χτυπήσεις, συγγνώμη, αλλά θα σε χτυπήσουμε και εμείς”. Θα λάβετε την ίδια αντιμετώπιση που θα μας δώσετε”.

Αφού λοιπόν έχει παραθέσει το VIDEO, ο Καντερ – ο οποίος αποκαλεί δημόσια δικτάκτορα τον Ερντογάν, ενώ παράλληλα ο ίδιος θεωρείται προδότης στην Τουρκία – αναφέρει στο σχόλιο:

“Ποια είναι η πιθανότητα αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις να συμβαίνουν στην Ευρώπη αμέσως μετά ο Δικτάκτορας Ερντογάν είπε πως “Οι Ευρωπαίοι δεν θα μπορούν να περπατάνε στους δρόμους ασφαλείς”. Εξάγει την τρομοκρατική νοοτροπία. Κάποιος πρέπει να τον σταματήσει”.

Δείτε το ποστ του Καντέρ:

 

sport24.gr

Coffee House