Ο Κάρι αποκάλυψε πως ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε για τον τραυματισμό του Τόμπσον

0

Ο άσος των Ουόριορς έμαθε για τον άτυχο συμπαίκτη του και τον τραυματισμό του στον αχίλλειο από τον προπονητή του Στιβ Κερ και τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας Μπομπ Μάιερς και η πρώτη αντίδραση του ήταν να αρχίσει να κλαίει για τον φίλο του: «Νιώθεις πόσο άσχημα θα αισθάνεται, ένας ο οποίος δουλεύει τόσο σκληρά για να επιστρέψει και συμβαίνει αυτό» είπε ο Στεφ Κάρι στο «The Undefeated» και πρόσθεσε: «Πρέπει να έχει μεγάλη πνευματική δύναμη όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έχει ακόμα πολύ χρόνο στην καριέρα του, θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί.

Blue Island
 

Όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα ήταν μια… γροθιά για μένα. Πολλά δάκρυα. Δεν ξέρεις τι να πεις, γιατί πρέπει να περάσει μία σοβαρή αποθεραπεία τώρα. Στο τέλος, πρέπει να τον  στηρίξουμε. Ελπίζουμε να είναι κομμάτι μας και στην διάρκεια της αποθεραπείας του. Μπορεί να επιστρέψει πάλι δυνατός. Αγαπάει το μπάσκετ πάρα πολύ. Θα κάνει ότι χρειάζεται για να είναι πίσω στο παρκέ και να είναι ο εαυτός του. 2,5 χρόνια αποθεραπείας είναι σκληρό για οποιονδήποτε».

Ο Στεφ Κάρι πρόσθεσε: «Θα είναι δύσκολο αρχικά σίγουρα. Περιμέναμε επτά μήνες για να τον δούμε στο γήπεδο. Να μην τον βλέπω τόσο καιρό είναι περίεργο».

Star Balm