Ο Κεραυνός γύρισε τον διακόπτη και στέλνει μηνύματα… back2back!

0

Είχαμε τονίσει ότι η διακοπή λόγω Εθνικής έδωσε το χρόνο στον Κεραυνό να ανασυνταχθεί.

Ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης αξιοποίησε στο έπακρο τις 3 βδομάδες που είχε στη διάθεση του παρουσιάζοντας μια νέα… ελκυστική έκδοση με τους ερυθροκίτρινους να στέλνουν παιχνίδι με παιχνίδι μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Και αν το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ή τον αποψιλωμένο Απόλλωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν δικαιολογίες ειδικών συνθηκών, αν τα εμπόδια των ΕΘΑ, Ομόνοια και ΑΠΟΠ μπορούν να θεωρηθούν χαμηλά η απόδοση του απέναντι σε μία σκληροτράχηλη ΕΝΠ (που μάλιστα του είχε πάρει το σκαλπ στο Παλατάκι) ήταν τρανή απόδειξη της αγωνιστικής κατακόρυφης ανόδου του.

Ο Κεραυνός έστω και χωρίς Ραζή έριξε 25αρα στην ομάδα του Μιχάλη Κακιούζη όντας απολαυστική και απόλυτα πειστική και στις δύο πλευρές του παρκέ. Άμυνα από ατσάλι που αποσυντόνισε και ‘έπνιξε’ έναν από τους καλύτερους ξένους της λίγκας (για τον Ντάλαν Ίνγκραμ ο λόγος), παθητικό μόλις 60 πόντους και επίθεση με πλουραλισμό για σεμινάριο (6 παίκτες διψήφιοι) και ουδείς (πέραν του Ρόρι) δεν καταπονήθηκε για πάνω από 30’ λεπτά.

Οι Στροβολιώτες δείχνουν σε τρομερή κατάσταση και πάνε με φόρσα μαξίμα στα δύο ντέρμπι με Απόλλωνα και ΑΕΚ στέλνοντας μηνύματα… back2back.