Ο Κλέι Τόμπσον τα έβαλε με το κοινό των Ουόριορς!!!

5

Οι Ουόριορς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Φοίνιξ Σανς και ο Κλέι Τόμπσον εξέφρασε το παράπονο του για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες της Oracle Arena.

Οι “Πολεμιστές” έχουν χτίσει τη δική τους αυτοκρατορία στο ΝΒΑ αφού τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα και είναι το μεγάλο φαβορί για να επαναλάβουν τον θρίαμβο.

Παρ’ όλα αυτά, η ατμόσφαιρα στα εντός έδρας παιχνίδια δεν είναι αυτή που θα επιθυμούσε ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχληση του.

“Περιμένω από το κοινό μας να συμμετέχει λίγο περισσότερο στον αγώνα. Δεν είναι τα playoffs αλλά αυτή είναι η τελευταία μας παρουσία στην Oracle Arena (σ.σ. το καλοκαίρι οι Ουόριορς αλλάζουν γήπεδο). Τουλάχιστον θα μπορούσαν να σηκωθούν, να πανηγυρίσουν ή να κάνουν κάτι όταν βγάζουμε μία καλή φάση. Στις αρχές του αγώνα χρειαζόμαστε αυτή την ενέργεια και ειδικά σε αυτό το σημείο της σεζόν.

Είναι δύσκολο να έχεις συνεχώς ενέργεια διότι ανυπομονείς να έρθουν τα playoffs. Επομένως, περιμένουμε από τον κόσμο μας να δώσει αυτό το κάτι παραπάνω από το πρώτο τζάμπολ. Δέχομαι πως δεν είναι ούτε για αυτούς εύκολο να είναι συνεχώς γεμάτοι ενέργεια, αλλά έστω κάτι. Δεν έχει σημασία αν αντιμετωπίζουμε τους Σανς ή τους Μπακς. Τρεφόμαστε από την ενέργεια του κόσμου και την έχουμε ανάγκη.”