Ο Μιλουτίνοφ “νίκησε” την Παρτίζαν κι ο Τζέιμς πληρώνει τον πρώην ατζέντη του

0

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη με την Παρτίζαν, την ώρα που ο Μάικ Τζέιμς έχασε τη δική του με τον πρώην ατζέντη του και πρέπει να πληρώσει ένα αρκετά σημαντικό ποσό σε εκείνον.

Παίκτης του Ολυμπικαού από το 2015, ο Μιλουτίνοβ έχει αποχαιρετήσει εδώ και μια τετραετία την Παρτίζαν η οποία του χρωστάει αρκετά χρήματα. Ο Σέρβος σέντερ είχε προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της FIBA και το BAT τον δικαίωσε με αποτέλεσμα η ομάδα του Βελιγραδίου να καλείται τώρα να πληρώσει τα χρέη της, ένα ποσό που φτάνει τις 145.000 ευρώ σε πέντε ισόποσες δόσεις τον Νοέμβριο κάθε έτους από το 2018 έως το 2022. Αν καθυστερήσει κάποια δόση, τότε θα πρέπει να πληρώσει ολόκληρο το ποσό εντός επτά ημερών.

Ταυτόχρονα, η Παρτίζαν πρέπει να πληρώσει στον ατζέντη του Μιλουτίνοβ ένα ποσό που αγγίζει τις 11.000 ευρώ, με την απόφαση της FIBA να μη δέχεται έφεση. Την ίδια ώρα, ο Μάικ Τζέιμς θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη (ή στον τραπεζικό του λογαριασμό) καθώς ο πρώην ατζέντης του (η Summit Sports Group LLC) δικαιώθηκε στην προσφυγή που είχε καταθέσει στην FIBA και θα πρέπει να εισπράξει ένα ποσό που φτάνει τις 332.000 ευρώ. Δύσκολη περίοδος για τον Αμερικανό γκαρντ που δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στην Αρμάνι Μιλάνο.

Χάρης Σταύρου – sport24.gr